Heidi Klum, 16 yaşındaki kızının manken olmak istediğini açıkladı

Süper model, en büyük kızı için 'Artık yeterince büyüdü' dedi

Heidi Klum, 2006'dan beri Germany's Next Top Model'ı sunmaya devam ediyor (AFP)

Heidi Klum, 16 yaşındaki kızı Leni'nin mankenlik dünyasına ilgi göstermeye başladığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Klum, perşembe People'a verdiği röportajda, kızının tutkuları hakkında konuştu ve gencin, Klum'un sunduğu Germany's Next Top Model'ın (Almanya'nın Gelecek Top Modeli) setinde zaman geçirmeye başladığını söyledi.

 

 

"Kızım, annesinin izinden gitmek istiyor. Bir nevi (sete) geliyor ve sadece benim ne yaptığımı değil, aynı zamanda tüm farklı kişilerin bir televizyon setinde ne yaptığını görüyor ve öğreniyor. Onun için çok ilginç olduğunu düşünüyorum" dedi.

O yaştayken hâlâ kim olduğunuzu, ne olmak istediğinizi anlamaya çalışıyorsunuz ve bir televizyon programını gerçekleştiren tüm bu farklı işlerin neler olduğunu ilk defa görüyorsunuz.

Kızım, benim yaptığımı yapmak istiyor.

Klum'a göre, eski kocası Seal'la velayetini paylaştığı kızı, kendisine ait olan programın sunuculuğu rolünü bile üstlenebilir.

Kim bilir belki 5 yıl içinde, artık programa sunuculuk yapmadığım zaman, belki de adı Germany's Next Top Model by Heidi Klum yerine Leni Klum olur. Kim bilir.

Bu fikri değerlendiriyor gibi.

Eski Victoria's Secret Meleği, en büyük kızının artık mankenlik işlerini kabul edecek yaşta olduğunu da söyledi. Daha önce Leni'ye gelen mankenlik yapma tekliflerini, onun mahremiyetine saygı duymak istediği ve çok küçük olduğu için reddettiğini açıkladı.

Klum, "Leni artık yeterince büyüdü" ifadelerini kullandı.

Hep onun çok küçük olduğunu düşündüm. Bir de biz her zaman çocukları, insanların gözünün önünden uzak tutmaya karar verdik. Ama Leni artık araba kullanıyor, 16 yaşında, bu yüzden ben de bunu yapabilirsen, yapmak istediğin buysa, artık manken de olabilirsin diye düşündüm.

Ancak 4 çocuk annesi Klum, Leni mankenlikte kariyer yapmak istiyorsa onu desteklediğini söylese de sektörün zor olabileceğini kabul etti.

Medya organına "Sektör harika, onu seviyorum ve 20 yılı aşkın süredir içindeyim. Ama çok fazla da seyahat anlamına geliyor, bu sektör farklı" dedi.

Güçlü bir kişi olmalısın. Özellikle bir kadın olarak, çok güçlü olmalısın.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU