DEVA Partisi lideri Babacan: 9 ay bile olmadan ülkemizin tüm kılcal damarlarına yayıldık

Babacan, partisinin Düzce İl Kongresi'ne katıldı; “9 ay bile olmadan hem de pandemi kısıtlamalarında böylesi bir hızla ülkemizin tüm kılcal damarlarına yayılabilmek, sizlerin fedakarca çalışmasıyla mümkün oldu” dedi

Fotoğraf: AA

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, "Bugün 40'ıncı il kongremizde umudu büyütüyoruz. Ülkemizin her yerinde filizleniyoruz" dedi.

Partisinin  Düzce 1. Olağan İl Kongresi'ne katılan Babacan, kurulduktan hemen sonra hızlı şekilde teşkilatlandıklarını belirtti. 

AA'nın aktardığına göre ülkenin kötü gidişatından kurtulması için DEVA'ya ihtiyaç olduğunu söyleyen Babacan, şöyle konuştu:

Bu kurak topraklara damla damla yaydığımız umudu yeşerteceğiz.' demiştik. Bugün 40'ıncı kongremizde umudu büyütüyoruz. Ülkemizin her yerinde filizleniyoruz. Adeta rekor kıran bir hızla ülkemizin her tarafına erişen Demokrasi ve Atılım Partisinin tüm üyelerine ve gönüllülerine bir kez daha selamlarımı gönderiyorum ve teşekkür ediyorum. 9 ay bile olmadan hem de pandemi kısıtlamalarında böylesi bir hızla ülkemizin tüm kılcal damarlarına yayılabilmek, sizlerin fedakarca çalışmasıyla mümkün oldu.

Öte yandan tek listeyle gidilen seçimde partinin il başkanlığı görevine Murat Caymaz getirildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU