Jared Leto'nun Joker'i, Zack Snyder'in Justice League'i için neden önemli ?

Zack Snyder'ın Justice League'i hayranlar açısından pek çok şaşırtıcı detay barındırırken, Jared Leto'nun karakterinin dönüşü filmi daha da cazibeli kılabilir

Leto'nun Joker performansı eleştirmenlerden ve izleyicilerden çoğunlukla olumsuz eleştiriler almıştı (Warner Bros)

Zack Snyder’ın Justice League’inin onaylanmış parçaları arasında sosyal medyada en çok dikkat çeken şey Jared Leto’nun canlandıracağı Joker’in dönüşü. Bu her ne kadar tuhaf görünse de ardında bir dizi mantıklı açıklama barındırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre birincisi, Joss Whedon’ın Justice League’inde rol almaması nedeniyle bu film açısından tamamen yeni bir üye. İkincisi de Joker karakterini herhangi bir yapıma eklemek onu doğrudan daha yüksek profilli bir hale getiriyor.

Bunların yanı sıra Joker hayranlarının yönetmen David Ayer’in, karakterin Jared Leto’nun canlandırdığı haliyle yapmak istediklerinin tamamını göremediği biliniyor. Çekimlerde Leto’nun karakterine dair elde edilen materyallerinin çoğunun son düzenlemede kesildiği aktarılmıştı.

Bu açıdan Snyder’ın daha önce çıkarılan malzemelerle birlikte Leto’nun Joker’ini dahil etmesi filmin daha iyi karakter yapısına sahip olması açısından anlamlı görünüyor. 

Joker’in mantıksal açıdan Juctice League’e tam olarak oturmaması hayranların kafasında soru işareti doğursa da Leto’nun getireceği beklenmedik detaylar filmi şimdiden heyecanlı kılıyor.

 

 

Filmin, Zack Snyder’s Justice League adıyla HBO Max’ta yayımlanması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU