Black Mirror'ın yaratıcısı Netflix'e 2020'nin sahte-belgeselini yapacak

Charlie Brooker, Netflix için Hugh Grant’in başrolünde yer alacağı bir sahte-belgesel yayımlamaya hazırlanıyor

Brooker, Mayıs'ta yaptığı açıklamada dünyanın Black Mirror'ın yeni bir sezonunu kaldıramayacağını düşündüğünü söylemişti (AFP)

Teknolojinin gölgesi altında şekillenen hayatlara odaklanan ve olası görünen distopik senaryolarla tüm dünyada pek çok izleyicinin tüylerini ürperten Black Mirror dizisinin yaratıcısı Charlie Brooker, Netflix için 2020 yılına dair sahte-belgesel (mockumentary) hazırlamak için kolları sıvadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brooker, 2020’de izleyicilerin yeni bir Black Mirror sezonuna hazır olup olmadıklarını sorgulasa da, dizinin yapımcı şirketi Netflix’le görüşmelere açık olduklarını söylemişti. Her ne kadar bu projenin geleceği sallantıda görünse de Brooker’ı yeni bir yapımın hazırlıklarına başlamaktan alıkoymuyor. 

Screen Rant’in aktardığına göre Brooker, Netflix’te yayımlanmak üzere 2020 hakkında bir sahte-belgesel hazırlıyor. Ünlü Hollywood yıldızı Hugh Grant de kısa süre önce verdiği bir röportajda bir tarihçiyi canlandıracağına işaret etmişti. 

Görünüşe göre Brooker büyük ölçüde belgesel tarzında bir filme yönelecek ve Grant’in canlandıracağı karakter de yaşananları anlatacak. 

Yapıma dair detaylı bilgi paylaşılmasa da 2020’de dünya genelinde yaşanan pek çok olay Brooker’ın malzeme bulmak açısından hiç de zorlanmayacağına işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU