Millie Bobby Brown, ısrarcı hayranının tacizini gözyaşları içinde anlattı

Genç oyuncu annesiyle alışverişe çıktığı sırada yaşadıklarını paylaştı

Stranger Things ve Enola Holmes gibi yapımların yıldızı Millie Bobby Brown saldırgan bir hayranının, rızası olmadan onu videoya çekmesinin “rahatsız ve saygısızca “ hissettirdiğini gözyaşları içinde anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stranger Things dizisinde canlandırdığı Eleven karakteriyle ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Brown, annesiyle çıktığı Noel alışverişi sırasında yaşadığı olayı anlattı. 

Page Six'in haberine göre olayın nerede yaşandığına dair herhangi bir detay vermeyen 16 yaşındaki Brown, Instagram hikayesinde paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

'Videonu çekebilir miyim?' dedi, ben de 'Hımm, hayır' dedim. Fakat neden biri videosunun çekilmesini istesin ki? Benim videomu ne yapacaksın? İkimizin videosu da değil yani... Bunu kimseye açıklamak zorunda değilim. Videomun çekilmesini istemiyorsam çekilmek zorunda değilim.

Genç oyuncu ödeme yaparken hayranının ısrarcı davrandığını ve yine de onu çekmeye başladığını söyledi.

Ve, 'Ben bir insanım. Senden daha ne isteyebilirim?' dedim. 'Yani bir insanın videosunu çekemez miyim?' dedi ve ben de 'Hayır, hayır dediğimde çekemezsin' dedim. İnsanlar sınırı zorlamaya çalıştığında bu beni üzüyor. Keşke daha saygılı olsalar.

Brown, yaklaşık 40 milyon takipçisiyle paylaştığı mesajı şu ifadelerle sonlandırdı:

Kim olurlarsa olsunlar, ne yaparlarsa yapsınlar, başkalarına daha fazla saygı göstermeniz gerektiğini söylemek için bu videoyu çekiyorum.

Genç oyuncu daha sonra yazdığı paylaşımda, iyi olduğunu ama o sırada yaşanan olayın "rahatsız ve saygısızca" hissettirdiğini belirtti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU