Selena Gomez'in böbrek donörü nakil hakkındaki şakalara tepki gösterdi

"Böbrek donörü olarak sevgi göstermek ve diğer bağışçılara yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum"

Gomez daha önce böbrek naklinin dövmesini yaptırmasıyla gündeme gelmişti (AFP)

Francia Raisa yeniden çekilen bir Saved by the Bell bölümünde Selena Gomez'in (donörü Raisa olan) böbrek nakliyle ilgili şaka yapılmasının ardından konuştu.

Grown-ish ve The Secret Life of the American Teenager gibi dizilerde rol alan oyuncu Raisa, dizinin baş yapımcılarının, NBCUniversal'ın ve Peacock dijital yayın platformunun yayımladığı özrün ardından sosyal medyada düşüncelerini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Raisa "Özrünüz için minnettarım fakat duvardaki sprey boya nedeniyle muhtemelen gücenmiş ve değersiz hisseden donörleri unutmayalım" diye yazdı.

Bu sprey boyayla "Selena Gomez'in böbreği var mı ki?" ifadeleri yazılmış duvarın görüldüğü sahneye atıftı. Sahne, Bayside Lisesi'ndeki öğrencilerin cep telefonlarının toplandığı ve bu nedenle popüler kültüre dair konuşmaların doğruluğunu kontrol edemedikleri yeniden çekilen yapımın "Teen-Line" isimli 6. bölümünde görülüyor.

Aynı zamanda, bölümdeki sekanslardan birinde bir öğrenci bir diğerine “Aslına bakarsanız Selena Gomez'in böbrek vericisinin Justin Bieber'ın annesi olduğunu biliyorum. Tanrım, keşke telefonum olsaydı da kanıtlayabilseydim" diyor.

Diğer öğrenci "Neyi kanıtlayacaksın, aptal olduğunu mu?"diye cevap veriyor.

Demi Lovato'nun böbreğiydi. Onlar birbirinin en iyi arkadaşı, tıpkı sen ve ben gibi.

Gomez 2017'de lupus (kelebek hastalığı) teşhisi nedeniyle böbrek nakli yaptırmak zorunda olduğunu açıklamıştı. Donörünün Raisa olduğunu söylemiş ve hastanede ikisinin birlikte görüldüğü bir fotoğraf paylaşmıştı.

 

 

 

Raisa hafta sonu başka bir tweette şunları ekledi:

Bir böbrek donörü olarak sevgi göstermek ve diğer bağışçılara yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Fark ediliyorsunuz. Takdir ediliyorsunuz. Çok cesursunuz, özverili hareketiniz çok takdir ediliyor ve (ona) değer veriliyor! 

Bölüm tepkiyle karşılandıktan sonra Saved by the Bell'in yeniden yapımını yayımlayan Peacock, NBCUniversal (platformun ana şirketi) ve dizinin baş yapımcısıyla birlikte Variety'ye yaptıkları açıklamada özür diledi.

Açıklamada "Özür dileriz. Niyetimiz asla Selena'nın sağlığını küçümsemek değildi. Ekibiyle iletişim halindeydik ve USC'deki yardım kuruluşu Lupus Araştırması İçin Selena Gomez Fonu'na bağışta bulunacağız" ifadelerine yer verildi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU