Vanessa Bryant, 21 yıl önce Kobe Bryant'la tanışmalarını anlattı: İlk görüşte aşktı

Kobe Bryant ve kızı Gigi Bryant 26 Ocak’ta helikopter kazasında hayatlarını kaybetmişti

Kobe Bryant'ın büyük başarılar elde ettiği takımı Los Angeles Lakers bu yıl NBA şampiyonu olmuştu (AFP)

Basketbol ve NBA efsanesi Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant, 1999’da ünlü basketbolcuyla tanıştığı anın yıldönümünde ona ilk görüşte aşık olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yılın Ocak ayında hem eşi Kobe Bryant’ı hem de 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant’ı helikopter kazasında kaybeden Vanessa Bryant, "ilk görüşte aşk" yaşadığı anı Instagram takipçileriyle paylaştı.

Mirror'ın haberine göre Vanessa Bryant, Instagram’da birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak Kobe Bryant'ı andı. Vanessa Bryant, "İlk görüşte aşk 11/27/99 #21" yazarak 21 yaşındaki Kobe’yle ilk tanıştığı ana atıfta bulundu. 

Kobe ve Vanessa Bryant 2001’de evlenmiş ve 4 çocukları olmuştu. Vanessa Bryant daha önce ilişkilerine dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben onun ilk kız arkadaşıydım, ilk aşkı, ilk eşi, en iyi arkadaşı, sırdaşı ve koruyucusu. Dünyanın en harika eşiydi. Kobe beni, ifade edebileceğimden ya da kelimelere dökebileceğimden daha çok sevdi.

 

a.jpg
Vanessa Bryant, basketbol efsanesine ilk görüşte aşık olduğunu söyledi (Kobe Bryant/Instagram)

 

Kobe Bryant ve kızı Gianna 26 Ocak’ta gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybeden 9 kişi arasında yer alıyordu. Basketbol efsanesi ve kızının ölümü tüm dünyada sporseverleri ve basketbol tutkunlarını yasa boğmuştu. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU