First Lady'den kitap hazırlığı: Melania Trump "sessizce gitmeyecek"

Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra kitap yazarak milyonlarca dolar kazanacak tek Trump, mevcut ABD başkanı olmayabilir

Melania Trump'ın "Ben gerçekten umursamıyorum, ya sen?" yazılı ceketi, 2018'de çok konuşulmuştu (NY Post)

ABD Başkanları'nın görevden ayrıldıktan sonra anı kitabı yazmaları beklenirken, bu sefer beklenen hamle Donald Trump'tan değil, eşi Melania Trump'tan geldi. Page Six'in özel haberine göre First Lady, Beyaz Saray'da yaşadığı günleri kitaplaştıracak. 

Siteye konuşan kaynaklar, genelde mahremiyetini korumaya özen gösteren Melania Trump'ın bu konuda çalışmalara başladığını söyledi:

Melania, Beyaz Saray anılarını yazmak için görüşmeler yapıyor. Bu onun kendi parasını kazanması için bir fırsat.
Bana kocasının da onu cesaretlendirdiği söylendi. Beklediğiniz gibi sessizce gitmeyecek. 
Stephanie Winston Wolkoff'un ihanetinin ardından Melania'nın hikayesi çok para edebilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Melania Trump'ın eski danışmanı Wolkoff, eylül ayında "Melania ve Ben" adındaki bir kitap yayımlamıştı. Bir zamanlar çok yakın olduğu First Lady'nin ses kayıtlarını gizlice alarak kamuoyuyla paylaşan isim, geçen ay Melania Trump imzasıyla Beyaz Saray'ın internet sitesinde yayımlanan yazıda "şöhret için yapışan biri" olarak nitelendirilerek yerden yere vurulmuştu. 

Adalet Bakanlığı da gizlilik sözleşmesini ihlal ettiğini bildirdiği Wolkoff için yasal sürecin başlatıldığını duyurmuştu.

Melania Trump, bir zamanlar kendisine çok yakın olan bu ismin görevine 2018 şubatında "Üzgünüm. İlişkimizin profesyonel kısmı bitti. Ancak arkadaşlığımızın siyasetten ağır basıyor olması beni teselli ediyor. Tekrar teşekkürler. Çokça sevgiler" diye yazdığı bir e-postayla son vermişti.

Melania Trump'ın kitap hazırlığıyla ilgili olarak Beyaz Saray'a ulaşan Page Six, herhangi bir dönüş olmadığını da bildirdi. 


Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU