Dünyanın en pahalı tatil yerinin geceliği 100 bin dolar

Yeni açılan tatil yerinde misafirlerin en az 3 gecelik rezervasyon yaptırması gerekiyor

Geceliği 100 bin dolar (yaklaşık 600 bin TL) olan Banwa Özel Adası'nda en az 3 gecelik rezervasyon şartı var / Fotoğraf: Banwa Özel Adası

Filipinler'deki Palawan takımadaları içinde Manila'ya 2 saat uzaklıkta bulunan Banwa Özel Adası, kano, tenis veya plaj voleybolunun yanı sıra ziyaretçilere Sulu Denizi’nin berrak mavi sularında yüzme imkanı sağlıyor.

Ancak bu tatil yerini farklı kılan bu özelliklerin hiçbiri değil.

Kapılarını misafirlere açan dünyanın en pahalı tatil yerinin geceliği 100 bin dolar (yaklaşık 600 bin TL) 
 

 


Aynı anda en fazla 48 misafiri konuk edebilen adada misafirler, özel jakuzi ve havuz bulunan villalarda ya da bahçe suitlerinde konaklıyor.

Tabandan tavana camla dizayn edilen odalarda misafirler etraflarını çevreleyen şu, yemyeşil tropik manzaralar ve beyaz kumlu sahil görüntülerini izleyebiliyor. 
 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adanın yerel organik çiftliğinde yetişen ürünlerle hazırlanan ve her tarafı açık mutfakta servis edilen yemeklerin yanı sıra misafirlere dengeli beslenme konusunda yardımcı uzmanlar da eşlik ediyor.

Yalnızca helikopter, özel jet veya deniz uçağıyla ulaşımın sağlandığı adada ayrıca spor salonu, masaj odası, pilates stüdyosu, tenis kortu, koşu parkuru ve futbol sahası bulunuyor. 
 


Sınırsız spa tedavisi dahil bu aktivitelerin tümü, geceliği 100 bin dolara (yaklaşık 600 bin TL) sağlanırken konuklardan en az 3 gecelik yer ayırtması bekleniyor. Öte yandan özel şarap listesi talep eden konuklardan ek ücret talep ediliyor. 
 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Kırkpınar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU