Yeni Thor filmine hazırlanan Chris Hemsworth'ün fotoğrafı dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından antrenman yaparken çektiği fotoğrafı paylaştı

Hemsworth daha önce Netflix yapımı olan Extraction'ın fiziksel çalışma açısından kendisini Thor filmlerinden daha çok yorduğunu söylemişti (Instagram/Chris Hemsworth)

Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Thor karakteriyle tüm dünyada pek çok kişiyi kendisine hayran eden Chris Hemsworth, muhtemelen 4. Thor filmi için antrenman yaparken çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar son Thor filmi 2017’de vizyona girmiş olsa da Hemsworth bu arada Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame gibi diğer Marvel filmlerinde yer almıştı. 

Taika Waititi’nin yönettiği Thor: Love and Thunder’ınsa 2022’de vizyona girmesi bekleniyor. 

Marvel hayranları Hemsworth’ü en son Avengers: Endgame’de gördüklerinde, karakteri evreni kurtarmayı başaramadığı ve ailesini, Asgard’ı ve her şeyini kaybettikten sonra alkole ve aylaklığa saplanmıştı ve hayranlar karakterin bu yeni hali Şişman Thor’un yeni filmde dönebileceğini düşünüyordu. 

Ancak oyuncunun kısa süre önce Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf Şişman Thor’un dönmeyebileceğini açık biçimde gözler önüne seriyor. 

 

 

Screen Rant'in haberine göre Hemsworth, muazzam düzeydeki kaslarının göründüğü fotoğrafın Thor filmi hazırlıkları sırasında çekildiğini doğrulamasa da pek çok kişi böylesi bir çalışmanın Thor için gerektiğini düşünüyor. 

Şişman Thor pek çok Marvel hayranı açısından beklenmedik bir değişim olduysa da Hemsworth’ün aşina olunan Thor’u geri getirebiceği olası görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU