Efsanevi oyuncu Meryl Streep, Netflix müzikali için rap yaptı

Ünlü Hollywood yıldızı bir kez daha pek çok kişiyi şaşırtacak gibi görünüyor

Streep'in söylediği rap şarkısında Michelle Obama'ya atıf bulunuyor (Netflix)

Oscar Ödüllü efsanevi Hollywood yıldızı Meryl Streep rap yeteneklerini yeni Netflix müzikali müzikali için ortaya koydu ve pek çok kişiyi şaşkına çevirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu şarkı, okul dansına kız arkadaşıyla katılması yasaklanan Emma ismindeki genç bir kızın hikayesini anlatan The Prom isimli müzikalin Netflix uyarlaması için kaydedildi. 

Netflix’te Aralık’ta yayımlanması beklenen Ryan Murphy’nin yönettiği filmde James Corden, Nicole Kidman, Kerry Washington, Keegan Michael Key gibi isimler yer alıyor.

Öte yandan Streep projede yer almasının yanı sıra film müziğine el attı. Ünlü oyuncu filmin jeneriğinde yer alan “Wear Your Crown” isimli şarkıda rap becerilerini sergiledi. 

 

 

NME'nin haberine göre Streep’in şarkıda söz aldığı bölümde şu ifadeler yer alıyor:

Tacını ya da süslü başlığını takmalısın/ Şimdi maskarayı çıkarma zamanı/ Gölgeye kimin ihtiyacı var?/ Hiçbir şey daha sönük değil/ Hayatı tüm renkleriyle yaşıyoruz/ Fakat eğer ışıltın sönmeye başlarsa/ Dışarı çık ve kendi yürüyüşünü başlat/ Ve eğer birisi yeni bir dramaya başlarsa/ Michelle Obama gibi karşılık vermektense olumlu düşün.

 

 

Yapımın yeni versiyonunun yazarlarından Adam Anders, kadınların seslendirdiği şarkının "filmin tüm duygusal atmosferini kaplayacağını" belirtti. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU