Wipeout yarışmacısı engel parkurunu tamamladıktan sonra öldü

TBS sözcüsü, "Vefatını öğrendiğimiz için yıkıldık, ailesinin acısını en derinden paylaşıyoruz" dedi

Wipeout, Türkiye'de ilk kez 2009'da yayımlanmıştı (ABC)

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, kimliği belirsiz bir Wipeout yarışmacısı TBS şovunun engel parkurunu tamamladıktan kısa süre sonra hayatını kaybetti.

TBS sözcüsü açıklamasında, "Ölümünü öğrendiğimiz için yıkıldık, ailesinin acısını en derinden paylaşıyoruz" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Hollywood Reporter'a göre yarışmacı, programın Santa Clarita setinde nedeni açıklanmayan bir rahatsızlık yaşaması üzerine olay yerinde sağlık çalışanları tarafından tedavi edildi. Sonrasındaysa kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Programa dahil olup yarışmaya girebilmek için katılımcılar sağlık kontrolünden geçmek zorunda.

Wipeout'un yapımcsı Endemol Shine Kuzey Amerika şirketi açıklamasında, "Aileye içten taziyelerimizi sunuyoruz, kabimiz onlarla" dedi.

Sunuculuğunu John Cena, Nicole Byer ve Camille Kostek'in yaptığı Wipeout, 2008-2014 yılları arasında ABC'de 7 sezon boyunca süren orijinal programın TBS tarafından yeniden çekilmiş hali.

Programın resmi açıklamasında "Wipeout, yarışmacıların atletizmini ve kararlılığını epey zorlarken, bir yandan da fena halde çuvalladıkları anları yakalacak yeni sürpriz ve içeriklere yer verecek" deniyor.

Her oyun üç turdan oluşuyor, her turda rakiplerin dayanıklılığını daha da zorlamak ve komik, şaşırtıcı düşmeler (wipeout) sunmak için tasarlanmış çok sayıda strateji ve karar noktası içeren, çok aşamalı bir engel parkuru bulunuyor. Ve elbette, gösterinin ikonik eseri, büyük toplar, ziyadesiyle geri dönüyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU