Hangi Marvel karakteri Hulk'ı daha hızlı nakavt eder?

Hulk'ı alt edebilecek çok az sayıda Marvel karakteri bulunuyor

Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evre'sinden sonra güç algısının epey değişeceği belirtiliyor (Marvel)

Marvel evreninde Hulk en hafife alınmaması gereken süper kahramanların başında geliyor. Bruce Banner’ın gamma ışınlarıyla beslenen diğer yarısı muazzam düzeyde güçlü ve eşi olmayan bir öfkeye sahip. 

Bu açıdan onu hangi Marvel karakterlerinin alt edebileceğine dair fikir yürütmek hayli ilginç olabilir.

Gamma mutasyonlarına uğrayanlar Marvel evrenindeki en güçlü varlıklardan bazıları. Hulk'ın gücünün duygularıyla paralel olması onu özellikle önlenemez hale getiriyor. Duyguları ne kadar yoğun olursa, ne kadar çok acı hissederse o kadar güçlü hale geliyor. Derisi çok sağlam ve hayli yüksek noktalardan yara almadan aşağı inebilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yine de teorik olarak Hulk’ı kendi başına alt edebilecek Marvel karakterleri mevcut. Fakat bunu en kolay biçimde yapabilecek karakter Scarlet Witch

Screen Rant'in haberine göre Wanda Maximoff’un gerçekliğin yapısını bükme ve neredeyse tüm yönlerini yeniden yazma yeteneği onu Marvel’ın en tehlikeli karakterlerinden biri haline getiriyor. Güçlerinin tamamını kullanacak olsaydı Hulk’ın çılgına dönmesini kolayca önleyebilirdi. 

Scarlet Witch’in Hulk üzerinde nasıl bir hakimiyet kurabileceğine dair ihtimaller Wanda’nın yetenekleri sayesinde neredeyse sonsuz. Dahası Scarlet Witch büyü sanatında olduğu kadar göğüs göğüse mücadelede de aldığı eğitimlerle hayli maharetli. 

Bu açıdan Scarlet Witch güçlerini emniyette tutmaya çalışsa da onları serbest bıraktığı anda Hulk’ın pek de şansı kalmaz. 

Elbette bunu yapabilecek tek kişi Wanda değil. Thor’un da ismi bu bahiste rahatlıkla geçebilir. Çizgi romanlarda Thor ve Hulk sayısız kez karşı karşıya geldi ve Thor’un onu nasıl yeneceğine dair bilgisi epey yeterli. Scarlet Witch’in ardından Hulk’ı alt edebilecek isim bu açıdan muhtemelen Thor olurdu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU