WandaVision, Avengers'ın ölümcül düşmanını geri getirebilir

Marvel’ın ilk Disney+ dizisi ürkütücü bir düşmanı geri getirebilir

WandaVision'da Quicksilver'ın dönebileceği öne sürülmüştü (Marvel/Disney+)

WandaVision’a dair sosyal medyaya yansıyan yeni bir iddia, daha önce görülen ve Avengers 5’te önemli bir rol oynayabilecek kötü karakterin oyuna dahil olabileceğine işaret ediyor.

Sosyal medyada WandaVision hayranlarının oluşturduğu bir hayran sayfası dizinin birden fazla ötü karaktere sahip olabileceğini öne sürdü. Paylaşımın eşlik ettiği gif’te Yenilmezler: Ultron Çağı’nın (Avengers: Age of Ultron) önemli sahnesinde özel güçlerini kullanan Wanda görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımda kaynağa dair herhangi bir atıfta bulunulmasa da Yenilmezler: Ultron Çağı’nın ana kötüsü diziye dahil olabilir gibi görünüyor. 

Ultron Çağı’nda yapay zeka dünyanın bilgilerini birkaç saniye içinde almak için internete sızmıştı. Kendisini bu verilerle güçlendirdi ve onu durdurmaya çalıştıklarında Yenilmezler’e saldırdı. 

Wanda ve ikiz kardeşi Pietro başlangıçta onun tarafındaydı ancak son perdede onu durdurmak için Dünya’nın en güçlü kahramanlarına yardım ederek ona sırtını döndü. Ancak Ultron, bilincini yeniden başlatıp onu getirebilecek teknolojik bir iz bırakabilirdi. 

Bunun WandaVision’da olma ihtimali hayli yüksek görünüyor. Ne de olsa Wanda çarpık bir gerçekliğin içine hapsolmuş durumda ve Ultron bir şekilde onun gördüklerini çarpıtıyor olabilir. 

Inverse'ün haberine göre Ultron insanların eylemlerini etkileyebilecek ve hatta kontrol edebilecek optik sensörler aracılığıyla hipnotik komutlar oluşturabiliyor. Elektromanyetik enerjiyi de dönüştürebiliyor. Ultron bu mesajları Wanda’nın televizyonu aracılığıyla yayıyor olabilir. 

Dahası eğer Vision ölümden dönebiliyorsa, Ultron neden yapamasın? Bununla birlikte WandaVision’a dahil olan bir Ultron’un tam gücünü toplayarak Avengers 5’te de süper kahramanların karşısına çıkması olası görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Inverse

DAHA FAZLA HABER OKU