Glenn'in ölümünün ardındaki The Walking Dead senaristi: Sarsıcıydı

Maggie'yi canlandıran Lauren Cohan da Glenn'in ölüm sahnesinin çekimlerinin kendisi açısından çok zor olduğunu söylemişti

Lauren Cohan, Glenn'in öldüğü sahnenin çekimlerini "oyuncu olarak yaptığım en zor şeydi" diye tanımlamıştı (AMC)

The Walking Dead senaristi ve dizinin önceki program direktörü Scott Gimple, dizinin 7. sezonunda Abraham (Michael Cudlitz) ve Glenn’in (Steven Yeun) korkunç biçimde ölmelerini yazarken karanlık bir düşünce yapısına girmenin "fazlasıyla sarsıcı" olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gimple’ın senaryosunu yazdığı ve Greg Nicotero’nun yönetmenliğini yaptığı "The Day Will Come When You Won’t Be" (Senin Olmayacağın Gün Gelecek) isimli bölümde Negan (Jeffrey Dean Morgan) dikenli tel örgülü beyzbol sopasıyla Glenn ve Abraham’ı öldürmüştü. 

Gimple, Glenn’i o noktada hikayeden çıkarsa da bunu hayata geçirmenin "son derece zor" olduğunu söyledi. 

Comicbook.com'un haberine göre verdiği yeni röportajda hangi karakterin ölümünün daha sarsıcı olduğu sorulduğunda Gimple şu ifadeleri kullandı:

Aman Tanrım. Glenn’inki. Glenn ve Abraham’ın ölümleri olduğunu söyleyebilirim. Abraham’ı bunun dışında tutmayacağım.

Bu bölümü yazmak gerçekten acı vericiydi ve sanırım onu Rick, Maggie, Sasha ve Rosita’nın bakış açısından yazıyordum, bunu onların bakış açısından hissediyordum. Böyle bir senaryoda her şeyi kapatırsınız ve sadece onun üzerine çalışırsınız. Ve bu bakış açısının içine girmek çok zordu.

Karakteri canlandıran Steven Yeun’la çekimler boyunca yakın bir arkadaşlık kuran Gimple ayrıca şunları ekledi:

Özellikle benim açımdan sarsıcıydı, Steven Yeun ve Michael Cudlitz’le yakındım. Bu bölümü doğru yazmak için bile, onu hissetmeniz gerektiğini düşünüyorum ve fazlasıyla sarsıcıydı.

Gimple çeşitli biçimlerde ölen diğer karakterlerin de bir şekilde kötü hissettirdiğini ancak Glenn ve Abraham’ın öldürüldüğü bölümün gerçekten zorlayıcı olduğunu belirtti. 

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU