The Walking Dead yıldızı dizinin en duygusal sahnesini açıkladı: Yaptığım en zor şeydi

Dizinin 10. sezonunun bonus bölümlerinden birinin Maggie'ye odaklanabileceği açıklanmıştı

Dizinin son sezonunun ardından Daryl ve Carol'a odaklanacak yeni bir spin-off çekilecek (AMC)

The Walking Dead dizisinin yıldızlarından Lauren Cohan, canlandırdığı karakter Maggie’nin kocası Glenn’in öldürüldüğü sahnenin çekimlerine dair, "Oyuncu olarak yaptığım en zor şeydi" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Glenn’i Steven Yeun canlandırıyordu. Sevilen dizinin 7. sezonunun "The Day Will Come When You Won’t Be" (Senin Olmayacağın Gün Gelecek) isimli ilk bölümünde Glenn ve hamile Maggie, Negan (Jeffrey Dean Morgan) Rick Grimes’ın (Andrew Lincoln) liderliğindeki grubu kontrolü altına alınca yakalanan ve dik çökmek zorunda bırakılanlar arasındaydı. 

Norman Reedus’ın canlandırdığı Daryl, Negan’a karşı çıktığında Negan grubu cezanlandırmak için Glenn’i hedef almıştı. 

Comicbook'un haberine göre verdiği yeni röportajda Cohan o sahneye dair şu ifadeleri kullandı:

The Walking Dead’de Maggie ya da Lauren açısından en duygusal ya da en zor sahneyi seçmek ne kadar zor olsa da bunun için Negan’ın Glenn’i öldürdüğü sahneyi söylerdim. Her düzeyde fiziksel olarak zincirlenmiş, imkansız bir durumda sanırım bir oyuncu olarak yaptığım en zor şeydi.

Cohan, Glenn’in öldürüldüğünü izlemek "kesinlikle Maggie’nin yaşadığı en zor şeydi" diye ekledi. 

Rosita karakterini canlandıran Christian Serrratos da aynı sahneye dair gece açık alanda yapılan çekimin ne kadar zorlayıcı olduğundan ve çekimin set arkadaşlarının hastalanmasına neden olduğundan bahsetmişti. 

Serratos şunları söylemişti:

Bence hepimiz için en zorlayıcısı ve aynı zamanda en ödüllendirici olanıydı. Çok soğuktu, duygusal açıdan çok yorucuydu. Pek çoğumuz hasta olmuştuk.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU