Netflix'in 2020'de en çok rağbet gören filmine eleştirmenlerin notu 0

365 Gün Netflix’in bu yıl en çok tartışma yaratan içeriklerinden biriydi

Filmi eleştiren pek çok kişi 365 Gün'ün "porno" olduğunu savunmuştu (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix’in 2020’de en çok izlenen filmlerinden biri olan 365 Gün’e (365 Days) eleştirmenlerin puanı 0. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre haftalarca en çok izlenenler listesinde yer alan tartışmalı filmin halihazırda Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden 0 puan aldığı görülüyor. 

Bununla birlikte yüz bine yakın kişi Netflix’in tartışma yaratan filmi 365 Gün’ün kaldırılmasına dair dilekçeyi desteklemişti. Tecavüz mağduru ünlü şarkıcı Duffy de daha önce filmi cinsel köleliği güzellediği gerekçesiyle eleştirmişti. Ancak son veriler filmin platformun en çok izlenenler listesinde birinci sırada yer aldığına işaret ediyordu. 

What’s On Netflix'in verilerine göre 365 Gün’ü izlenme sayıları açısından The Old Guard, The Kissing Booth 2, Project Power ve Extraction izliyor.

 

Ekran Görüntüsü (13).png
(Rotten Tomatoes/Ekran Görüntüsü)

 

Rotten Tomatoes’da yer alan Tomatometer puanı belirli bir film veya televizyon dizisi açısından olumlu profesyonel eleştirmen incelemelerinin yüzdesini temsil ediyor. Herhangi bir yapımın en az beş incelemesi yapıldıktan sonra Tomatometer puanı hesaplanıyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU