Galatasaray'daki toplantı sonrası Fatih Terim'den mesaj: Her şey yolunda

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetim ile aralarında bir sıkıntı olmadığı yönünde paylaşımda bulundu. Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda ise "Kenetlenin başka Galatasaray yok" çağrısı yapıldı

Fatih Terim / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile kulüp yönetimi arasındaki toplantıdan mutabakat çıktı.

Sarı-kırmızılı kulübün teknik direktörü Fatih Terim, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile Türk Telekom Stadı'ndaki kulüp binasında bir araya geldi.

Toplantının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan Fatih Terim, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Her şey yolunda...

 

 

Erzurum maçı sonrası açıklamaları kriz çıkardı

Süper Lig'in 6. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sert ifadeler kullanmıştı.

"Kaybettiğinizde suçlu tektir, kazandığınızda kazanan herkestir" diyen Terim, daha önce Galatasaray'dan ayrılmasıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Çeşitli defalar Galatasaray’dan ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Sonradan haklılığımız çıkmasına rağmen bir boşluk, bir süreç yaşandı. Galatasaray için devamlılık çok daha başka başarılar getirilebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına söz verdim. Normal olarak herkes benim karakterimi ne olduğunu bilir. Ben 50 senedir bu camianın içerisindeyim. Her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bu sefer gelirken onlara söz verdim, sözü mü tutmaya çalışıyorum. Herkes benden, bu durumda benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen, nasıl bir tepki göstereceğimi bilmelerine rağmen benim için asıl olan Galatasaray ve taraftar olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. 

Açıklamasında camiada bir takım hesaplar yapıldığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, yönetim kuruluna şu sözlerle yüklenmişti:

Sanılmasın ki içeride ve ya dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarını, arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Sanılmasın ki farkında değilim, her şeyin farkındayım. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım.

Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da NTV'ye yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik-beraberlik içinde yola devam ediyoruz.

Galatasaray Kulübü: Kenetlenin başka Galatasaray yok

Sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından beraberlik çağrısı yapıldı.

 

 

Açıklamada, bugün gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konuların konuşulduğu bildirilerek, şunlar kaydedildi:

Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır. Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir. 23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz. Bu yol şampiyonluk yolu.

 

Independent Türkçe, NTV

DAHA FAZLA HABER OKU