Ozan Tufan: Sahada bir ara Pelkas'ın adını unuttum, "Yunanistan" diye seslendim

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın, takım arkadaşı Pelkas'ın ismini unuttuğunu ve kendisine Yunanistan diye seslendiğini söylemesi gecenin en çok konuşulanları arasına girdi. Pelkas, Fenerbahçe'de gol atan ilk Yunan oyuncu oldu

Dimitris Pelkas, Ozan Tufan'ın pasını gole çevirerek, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de gol atan ilk Yunan oyuncusu oldu / Fotoğraf: AA

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Göztepe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın dönüşünde sarı lacivertli takım otobüsünde geceye damga vuran anlar yaşandı. 

Galibiyetten daha çok konuşulan ve Caner Erkin ile Ozan Tufan ikilisinin başrolde olduğu o anlar, geceye damgasını vurdu.

İzmir'den İstanbul'a doğru yola çıkan Fenerbahçe takım otobüsünde Ozan Tufan, maç esnasında gülmekten konsantrasyonlarının bozulduğu o anları anlattı.

Dimitrios Pelkas'ın adını unuttuğunu itiraf eden Ozan Tufan, şu ifadeleri kullandı:

Sahada Pelkas'ın bir ara adını unuttum, 'Yunanistan' diye seslendim çocuğa. Caner ağabey de duydu, gülmeye başladı, konsantrasyonumuz dağıldı bir an.

 

 

Pelkas, Fenerbahçe tarihine geçti

Fenerbahçe'nin yeni kadrosuna dahil ettiği isimlerden Yunan oyuncu Dimitris Pelkas, sarı-lacivertli formayla çıktığı ilk maçta takımının 3. golüne imza attı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karşılaşmaya 11'de başlayan Pelkas, karşılaşmanın 51. dakikasında Ozan Tufan'ın yaptığı ortada kafa vuruşunu yaparak, skoru 3-1'e getiren golü kaydetti. 

Pelkas, Süper Lig tarihinde Fenerbahçe formasıyla gol atan ilk Yunan oyuncu olarak tarihe geçti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU