The Walking Dead'in Negan'ı yeni bölümlere dair ipucu verdi

Negan ve Maggie'nin dizide yeniden nasıl karşılaşacağı merak konusu

Dizinin 10. sezonuna 6 yeni bonus bölüm eklendi (AMC)

Maggie yuvaya geri döndüğüne göre değişmiş Negan'a vereceği tepki nasıl olacak? Lauren Cohan'ın geçenlerde çıkan 10. sezon finalinde diziye geri dönmesiyle The Walking Dead severlerin en sık sorduğu soru bu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birbirlerini son gördüklerinde Maggie eski Savior şefini neredeyse öldürmüş ama sonra hapiste çürümesine ikna olmuştu. Bunun yarattığı duygusal etki Hilltop'u terk etmesinin asli nedenlerindendi. Peki şimdi özgür ve değişmiş bir adam haline gelmiş Negan'a nasıl yaklaşacak?

Jeffrey Dean Morgan New York Çizgi Roman Fuarı'nın sanal TWD panelinde konuşurken iki karakterin bir sonraki buluşmasının nasıl olabileceğiyle ilgili fikir yürüttü. Negan'ı canlandıran yıldız oyuncu, diğer karakterlerin eski caniye kefil mi olacağı, yoksa Maggie'yi ikna etme işini ona mı bırakacaklarını görmenin ilginç olacağına işaret etti.

Morgan, "Birilerinin Maggie'ye Negan'ın geçen sürede neler yaptığını anlatıp anlatmayacağını veya burada temiz bir sayfa açmayı Negan'a bırakıp bırakmayacaklarını görmek ilginç olacak," dedi.

Bence bu Angela (Kang, program direktörü) ve Scott'ın (Gimple, baş yapımcı) halledeceği bir iş.

We Got This Covered'ın haberine göre Maggie'nin Negan'ın iyi eylemlerine nasıl tepki vereceği sorulduğunda, yapımcı Kang sessiz kalma hakkını kullanarak şöyle yanıtladı:

Gelecek bölümlerde göreceksiniz.

Bu cevap hiç bir şeyi doğrulamıyor gibi görünebilir ama cevabın 2021 başında çıkacak bonus bölümlerde açıklığa kavuşacağının teminatını veriyor, dolayısıyla 11. sezona kadar beklememiz gerekmeyecek. Yeniden buluşmaları nasıl giderse gitsin Morgan, işe başlayıp Cohan'la yeniden aynı sahnelerde yer almak için "sabırsızlandığını" söyledi.

Morgan, "Çok heyecanlıyım," diye ekledi.

Lauren'la bunu biraz konuştuk, ikimiz de işin gidişatını heyecanla bekliyoruz.

Maggie gittiğinden beri Negan Judith'i bir tipiden kurtardı, Aaron'u Fısıldayanlar’ın elinden aldı, ikisi de Maggie'yle yakın olan Jesus ve Enid'in ölümlerinin öcünü almak için Daryl'la birkaç kez birlikte çalışıp Carol'ın emriyle Alpha'yı öldürdü. Peki bütün bu kahramanca işler kocasını öldüren adamın değiştiğini teslim etmesi için yeterli olacak mı? Negan'ın kefaretinin hikayesi çizgi romanda olduğundan daha çok derinleşti, dolayısıyla bunun cevabını vermek güç.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU