Kaymakamın kucağında çay içirdiği çocuk, büyüdü kaymakam oldu

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Van'ın Erciş ilçesinde kaymakam olarak görev yaptığı döneme ilişkin fotoğraf karesinin hikayesini paylaştı

Selami Altınok - Furkan Alpay / Fotoğraf: Twitter / @Selami_Altınok

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erciş Kaymakamlığı görevini yürütürken kucağına oturan bir çocukla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Fotoğraf karesindeki çocuğun Bursa'ya atanan kaymakam Furkan Alpay olduğunu belirten Altınok, "Çok özel bir resim... #Erciş kaymakamı iken kucağımda oturmuş, çay içen küçük bir dadaş var... O şimdi bir kaymakam @1furkanalpay Gurur duyuyorum kendisi ile... Gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum..." ifadelerini kullandı.

Selami Altınok'un tweetini alıntılayan Furkan Alpay ise "Sayın Vekilim, bu özel ve benim için çok kıymetli anıyı paylaşarak beni onore ettiniz. En kalbi saygılarımı sunuyorum" paylaşımını yaptı.

Selami Altınok, 1997-2000 senelerinde Van Erciş Kaymakamı olarak görev yapmıştı.

Furkan Alpay, 10 ay önce İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfı için yapılan sınavda 100 kaymakam adayı içinde Türkiye ikincisi olmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU