The Big Bang Theory'nin Raj'ı: Beni seçmeseler karakter bambaşka olacaktı

Kunal Nayyar, sevilen dizideki karakterine dair planı ve katıldığı seçmenin bunu nasıl değiştirdiğini açıkladı

Dizide Sheldon karakterini canlandıran Jim Parsons daha önce ekibin yeniden bir araya gelebileceğini ima etmişti (CBS)

The Big Bang Theory’nin yıldızı Kunal Nayyar, dizinin oyuncu kadrosuna alınmadan önce canlandırdığı karakter Raj’a dair orijinal planı açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CBS’in sevilen dizisinin 12 sezonun ardından sona ermesinin üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçti. O zamandan bu yana dizinin ana oyuncu kadrosu farklı projelerde yer alsa da, çekimlerde yaşadıkları ve karakterlerine dair özel hikayeler ilgi konusu olmaya devam ediyor. 

Dizinin pilot bölümünde yalnızca Jim Parsons’ın canlandırdığı Sheldon Cooper ve Johnny Galecki’nin canlandırdığı Leonard yer alıyordu. CBS bölümü elden geçirerek Penny (Kaley Cuoco), Howard (Simon Helberg) ve Rajesh’i eklemişti. 

Nayyar verdiği yeni röportajında dizideki deneyimini ve Raj’ın nasıl dönüşüm geçirdiğini anlattı. Nayyar’ın aktardığına göre karakter esasen Dave isminde birinci nesil bir göçmen olacaktı ama yapımcılar daha sonra fikrini değiştirdi. 

Screen Rant'in haberine göre aktör o anları şu ifadelerle anımsadı:

Seçmelerde Koreli, Japon, Pakistanlı ve Çinlilere karşı yarıştım, gerçekten dizinin belirli karakterlerini almaya çalışıyorlardı. Esasen, 'Ah, Hintli bir bilim insanı arıyoruz' demiyorlardı. Çok şanslıydım ve ellerime düştü. Her zaman onlardan kaçmayan ama bazılarından da kaçan gerçekten Hintli bir karakter olmama izin verdiler.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU