Johnny Depp: Karayip Korsanları çekimlerinde yapımcılar sarhoş olduğumu sanıyordu

Ünlü aktör korsan serisindeki performansıyla tüm dünyada ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmıştı

Depp'in yeni Karayip Korsanları filmlerinde yer almayabileceği öne sürülmüştü (Walt Disney)

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) 2003’te vizyona girmeden önce gişede düşük bir noktada kalacağı yönündeki tahminlere meydan okuyarak ciddi bir başarı elde etmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ve filmin, başarısının önemli bir kısmını Johnny Depp’in göz dolduran oyunculuk performansına borçlu olduğu düşünülüyordu. Ancak filmin yapımcıları çekimler sırasında unutulmaz karakter Kaptan Jack Sparrow’u canlandıran oyuncunun filmi başarısızlığa uğratmasından endişe duymuş. 

We Got This Covered'ın haberine göre Zürih Film Festivali’nde konuşan Depp, yapımcıların karakteri canlandırma biçimine verdiği tepkiyi şu ifadelerle anlattı:

Gerginlerdi. Kimsenin Kaptan Jack Sparrow’un söylediklerini anlamayacağından endişe duyuyorlardı. Onlardan, 'Sarhoş mu? Sarhoş musun? Ellerinde ne var?' diye telefonlar aldım. Cesaretim en ufak biçimde kırılmadı, beni kamçıladı. Eğer endişeleniyorlarsa içimi doğru yaptığımı biliyordum. Hafifletmemi istediklerinde dozunu artırdım.

Depp kısa süre önce eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme karşısına çıkmıştı. Londra’da karşı karşıya gelen eski çift birbirlerini farklı biçimlerde şiddet uygulamakla suçlamıştı.

Her ne kadar Depp ve Heard arasındaki davalar sonuçlanmasa da eğer mahkeme Depp’i suçlu bulursa bunun aktörün kariyerini ciddi biçimde etkileyebileceği düşünülüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU