5 yaşındaki çocuğun annesini silahlı soygunculardan koruma anları kamerada

Polis "Hiçbir küçük çocuk, genel olarak hiçbir kimse böyle bir şey yaşamamalı" dedi

Annesini silahlı soygunculardan korumaya çalışan 5 yaşındaki bir çocuğun görüntüleri, polis tarafından yayımlandıktan sonra internette viral oldu.

Geçen çarşamba çekilen videoda en az üçü silahlı, 4 kapüşonlu adam ABD'nin Indiana eyaletine bağlı South Bend'deki bir eve zorla giriyor.

Polisin eve zorla girenleri bulmak amacıyla paylaştığı videoda, evdeki çocuklardan birinin hırsızlardan birine oyuncak atıp vurarak istilacıları engellemeye çalıştığı görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

South Bend Emniyet Müdürlüğü "Bu son derece rahatsız edici bir video. Evini korumaya çalışan küçük bir çocuğun silahlı şüphelilerden birine vurduğunu görüyorsunuz" dedi.

Şüphelilerin olay yerinden kaçtığını ve ateş açtığını ama kimsenin fiziksel yara almadığını söyleyen polis, silah sesleri ihbarından sonra memurların South Grant Sokağı'nın 500. blokundaki eve gittiğini bildirdi.

Mülkte yaşayan Tamika Reid, WSBT 22'ye şöyle konuştu:

Gördüğünüz şey ütü yapmam, kıyafetlerimizi toparlamam, güne başlamaya hazırlanmam.
'Bu da ne!' dediğimi duyabilirdiniz.

Sosyal medyada birçok kişi, küçük çocuğun, annesine yardım etme ve evini korumaya çalışma çabalarını övdü.

Reid, "Ben sadece... Bütün derdim hemen orada bulunan kahramanımdı. Adamlara vurmaya çalışıyordu. Benim olayım, onlar oğluma bir şey yapmadan onu evden dışarı çıkarmam gerektiğiydi" dedi.

South Bend Emniyeti sözcüsü Christine Karsten, "hiçbir küçük çocuğun" böyle bir olayı deneyimlemek zorunda kalmaması gerektiğini televizyon kanalına söyledi:

Birçok kişi bu küçük çocuğun çok cesur olduğunu ve bir altın yıldızı hak ettiğini söylüyor ve bu doğru, bu durumda son derece cesurdu.
Ama hiçbir küçük çocuk, genel olarak hiçbir kimse böyle bir şey yaşamamalı, işte bu yüzden sokakları bu iğrenç suçun müsebbiplerinden temizlememiz gerçekten önemli.

Soruşturmanın devam ettiğini söyleyen polis videodaki adamlara dair bir bilgisi olan herkesi Michiana Suç Önleyicileri veya South Bend Emniyet Müdürlüğü'ye iletişime geçmeye çağırdı.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU