Lost'un yaratıcısı tuhaf Hurley teorisini doğruladı

Lost'un yaratıcılarından Damon Lindelof, Hurley'nin adada Dharma Open adındaki golf turnuvasına ev sahipliği yaptığını söyleyen tuhaf hayran teorisini doğruladı

Dizide Kate karakterini canlandıran Evangeline Lilly dizi tekrar çekilse katılmayacağını söylemişti (ABC)

İzlenme rekorları kıran Lost dizisinin yaratıcılarından Damon Lindelof, tuhaf Hugo "Hurley" Reyes golf turnuvası teorisini doğruladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar 10 yıl önce sona ermiş olsa da Lost dizisine dair fikir yürütmeler ve dizinin bilinmeyen yönleri hayranların ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Hayranların ortaya attığı teorilerden biri New York Comic Con etkinliğinin soru cevap kısmında gündeme geldi ve dizinin yaratıcılarından Damon Lindelof ve Carlton Cuse teoriye dair düşüncelerini dile getirdi. 

Videoyla bağlanan hayranlardan biri adanın koruyucusu olan Hurley’nin golf turnuvasına ev sahipliği yapmış olabileceğini dile getirdi. 

Teoriyi bir kenara atmak yerine Lindelof onu "doğrulayarak" fikre katıldı. Screen Rant'in haberine göre Lindelof şu ifadeleri kullandı:

Sadece şunu söylemek istiyorum, resmi olarak, çünkü senin ve benim bunu yapacak konumda olduğumuzu düşünüyorum, onun Hugo’nun yıllık Dharma Open isminde bir davete ev sahipliği yaptığı teorisini doğrulayabiliriz. Bunun doğru olduğunu söyleyebileceğimizi düşünüyorum.

Elbette bu hayran teorisi diziye dair komik ve spekülatif bir fikir olsa da Lindelof bunu "onaylayarak" eğlenceli bir cevap vermiş oldu. Lost’un hala bu düzeyde merak uyandırıyor olması ne kadar büyük bir etki yarattığının da göstergesi. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU