The Walking Dead'in yaratıcısı: Bonus bölümler Maggie'ye dair soru işaretlerini yanıtlayacak

Angela Kang, New York Comic Con 2020 etkinliğinde merak edilen soruları yanıtladı

Dizinin 11. sezonunun ardından Daryl ve Carol'a odaklanacak spin-off da yayımlanacak (AMC)

The Walking Dead dizisinin yaratıcısı Angela Kang, dizinin 10. sezonunun bonus bölümlerinin Maggie’nin dönüşüne dair tüm soruları yanıtlayacağını belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci sezondan itibaren öne çıkmaya başlayan Lauren Cohan’ın canlandırdığı karakter, yıllar içinde favori karakterlerden biri haline geldi. 

Hayranlar, Maggie’ye dair çok fazla soru işaretinin oluşmasıyla hayal kırıklığına uğrasa da yapımcılar karakteri öldürmek yerine bir şekilde geri dönmesine karar verdi. 

New York Comic Con 2020 etkinliğine katılan The Walking Dead’in yaratıcısı Angela Kang, 2021’de yayımlanması planlanan bölümlerin Maggie’nin ortadan kaybolduğu sırada başından neler geçtiğine dair soru işaretlerini ortadan kaldıracağını söyledi. 

Screen Rant'in haberine göre Kang şu ifadeleri kullandı:

Kısa süre önce yayımlanan finalde onu biraz görmemiz gerektiğinden döndüğünde onu gerçekten bir bölümle izleyeceğiz.

Karakteri canlandıran Cohan da daha önce verdiği röportajda Maggie’ye odaklanacak bonus bölüme dair, "Benim açımdan ‘köprü’nün ilk bölümü şu ana kadar okuduğum en heyecan verici The Walking Dead bölümüydü" ifadelerini kullandı. Cohan’ın bahsettiği "köprü" 10. sezonu, 11. sezona bağlayacak bölümlere işaret ediyor. 

Kang’ın kısa süre önce açıkladığı gibi Kovid-19 pandemisinin beraberinde getirdiği kısıtlamalar daha karakter odaklı bölümleri zorunlu kıldı. Sağlık önlemlerini ihlal edebileceği gerekçesiyle büyük sahneler çekilemedi. 

Hayranların bir kısmı karakterlerini başından geçen maceralara bu şekilde daha fazla odaklanılacağı gerekçesiyle daha iyi olacağını düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU