The Boys'un üçüncü sezonuna dair şu ana kadar ortaya çıkan tüm detaylar

Amazon, The Boys’un üçüncü sezonunu planladığını açıklamıştı

The Boys'un ikinci sezonunda Tom Cruise ve Scientology'le dalga geçildiği ortaya çıkmıştı (Amazon)

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çizgi romanından uyarlanan The Boys, ikinci sezonla birlikte büyük rağbet görmüştü. Dizi yayımlanmaya başladığı günden itibaren Amazon’un en dikkat çeken yapımları arasında başı çekiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci sezon henüz yayımlanmadan önce Amazon, üçüncü sezonun da çekileceğini doğrulamıştı. Açıklama Comic-Con@Home etkinliğinde yapılmıştı. Yeni sezonun da 8 bölüm uzunluğunda olması bekleniyor. Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg ve diğerleri dizinin yapımında yer almaya devam edecek. 

Screen Rant'in haberine göre üçüncü sezonun geleceği doğrulansa da bunun ne zaman gerçekleşeceği belirsizliğini koruyor. Çekimlerin 2021’nin başında başlaması tahmin ediliyor ve bu da en iyi ihtimalle 2021’in sonunda üçüncü sezonun hayranlarla buluşacağı anlamına geliyor. 

 

 

Öte yandan kısa süre önce Jensen Ackles’ın yeni sezonda Soldier Boy’u canlandıracağı açıklanmıştı. Bununla birlikte Vought, Compound V ve kahramanlara dair daha detaylı bir bakış sunulacak gibi görünüyor. 

Yeni sezonun yanı sıra The Boys spin-off’unun da Mayıs 2022’de ekranlara gelmesinin planlandığı açıklanmıştı. Amazon’un yaptığı paylaşıma göre spin-off, Amerika’nın genç kahramanlar için oluşturduğu tek kolejde geçecek ve kahramanların "fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlar içindeki hayatlarını" irdeleyecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant 

DAHA FAZLA HABER OKU