The Walking Dead: Rick'in nerede olduğuna dair yeni ipucu

The Walking Dead: World Beyond'da ortadan kaybolan Rick'in nerede olabileceğine dair önemli bir ipucu verildi

Dizinin 10. sezonuna 6 yeni bonus bölüm eklenecek (AMC)

The Walking Dead’in ana karakterlerinden Rick Grimes’ın akıbeti dizide belirsizliğini korusa da zombi evreninin spin-off’u Walking Dead: World Beyond’da Rick’in nerede olabileceğine dair önemli bir ipucu verildi. 

Andrew Lincoln’ün canlandırdığı karakterin ortadan kayboluşu dizi açısından ciddi bir dönüm noktasıydı ve dizinin Robert Kirkman’ın çizgi romanda yarattığı evrenden farklılaşmasına yol açmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Attan düşüp patlamaya yakalandıktan sonra siyah bir helikopterle götürülmüştü. The Walking Dead World Beyon’un 1. sezonunun yayımlanan bölümü nihayet helikopter grubunun kimliğini açığa çıkardı: Civic Republic. 

Civic Republic’in yeri henüz doğrulanmamış olsa da grup Portland ve Omaha’daki diğer büyük topluluklarla üç yönlü bir ittifakın parçası. Civic Republic, The Walking Dead’in geçmişindeki gruplardan daha iyi silahlanmış ve sayılarının 10 binin üzerinde olduğu ima ediliyor. Ekibin birincil amacı zombi virüsüne çözüm bulmak gibi görünüyor. 

Screen Rant'in haberine göre World Beyond, bir çalışma ilişkisi kurma bahanesiyle Civil Republic’in Kampüs Kolonisi’ne gelişiyle başlıyor ancak koloni halkının bir kısmı ekibin konumunu söylemeyi reddetmesine şüpheyle yaklaşıyor. 

Iris ve Hope’un güvenini kazanmak için ekipten Elizabeth, kız kardeşlere New York’taki bir tesis gösteren bir harita verdi. Bina görünüşe göre Iris ve Hope’un babasının uzmanlığı nedeniyle koloniden götürüldükten sonra çalıştığı yer. 

Buna dayanarak da Civic Republic’in New York’ta olduğa ve Grimes’ın orada bulunduğunda işaret etmek mümkün görünüyor. Ne yazık ki buna dair birkaç uyarı söz konusu. En önemlisi Elizabeth’e ne kadar güvenilebileceği henüz belli değil. İkincisi Civic Republic hayli büyük bir grup ve New York tesisi onun küçük bir bölümü olabilir. 

Ayrıca helikopter erişimine bir tek onların sahip olup olmadığı da kesin değil. Elizabeth’in New York yorumları Rick’in nerede olabileceğine dair ilk ipucu gibi görünüyor ancak onu bulmak için daha fazlasına ihtiyaç var. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU