Netflix'ten içerik keşfetmeyi kolaylaştıracak bir dizi yeni özellik

Dijital yayın platformu "En İyi 10" listesi de dahil yakında yeni özelliklerini tanıtacak

Netflix'in The Old Guard ve Enola Holmes gibi orijinal yapımları epey beğeni toplamıştı (Reuters)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok kişinin evde geçirdiği zamanın artması dijital yayın platformu Netflix’e gözlerin daha fazla kaymasına neden oldu. Platforma pek çok yeni kullanıcının dahil olmasının yanı sıra Nielsen Media Research verilerine göre Netflix’in yapımları reytinglere de hakim görünüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix, En İyi 10 listesi de dahil olmak üzere yeni özellikler duyurmaya hazırlanıyor. Dijital yayın platformu, “Yeni ve Popüler” sekmesiyle yeni bir özellik getirmişti. Variety'nin haberine göre bu özellik “Netflix’te Yeniler”, “Yakında Gelecekler”, “İlk 10” ve “Beklemeye Değer” gibi özellikleri içeriyor. 

The National Interest'in haberine göre “Beklemeye Değer” özelliği kullanıcıların 15 gün içinde platforma hangi yapımların dahil olacağını görmelerini sağlıyor. Bu özellik, Netflix’e her ay gelecek yeni içerikleri merakla takip edenlerin ilgisini çekebilir. 

 

 

Yenilikler Netflix’in televizyon uygulamasına eklendi ve önümüzdeki aylarda Netflix’in diğer sürümlerinde de sunulması bekleniyor. 

Kısa süre önce Netflix’in 2021’de üyelik ücretlerinde artışa gidebileceği yönünde iddia öne sürülmüştü. Fiyat artışına dair kesin bir açıklama yapılmış olmasa da Ekim’de Netflix’in üçüncü çeyrek kazançlarını açıklayacağı tahmin ediliyor. 

 

Independent Türkçe, The National Interest, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU