Josh Brolin, Thanos'u canlandırmayı neden kabul ettiğini açıkladı

Brolin'in gerekçesi Titan'ın tüm Yenilmezler'e meydan okumasıymış

Marvel hayranları Thanos'un ardından evrenin yeni kötüsünün kim olacağını tartışıyor (Marvel)

Thanos'u canlandıran Josh Brolin rolü almasının başlıca sebebinin Titan'ın Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame'de süper kahramanların tümüyle mücadele etmesi olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brolin rolü ilk kez  Galaksi'nin Koruyucuları'nda (Guardians of the Galaxy) canlandırmış ve karakter Yenilmezler: Ultron Çağı'nın (Avengers: Age of Ultron) jenerik arası sahnesinde geri dönmüştü. Sonrasında Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda başrol oynamış, Sonsuzluk Taşları'nın izini başarıyla süren caniye derinlik ve his katmıştı.

Screen Rant'in haberine göre Brolin, cani Yenilmezler'in yalnızca biriyle karşı karşıya olsa Thanos rolünü üstlenmeyeceğini açıkladı. Efsanevi görüntü yönetmeni Roger Deakins ve eşi James'in podcasti Team Deakins'e konuşan Brolin, Thanos'u canlandırmayı kabul ettiğinde ona verilen karakter kağıdında Thanos'un Infinity War sagasında tüm Yenilmezler'le mücadele edeceğinin yer aldığını söyledi. Brolin ayrıca rolü ilk kabul ettiğinde bunun parası çok da iyi olmayan küçük bir rol olduğunu açıkladı. Brolin'in şunları söyledi:

Buna benzer epey iş reddettim ama insanlar hep 'para!' tepkisini veriyorlardı. Yenilmezler'e evet dediğimde bu küçük bir işti. Epey küçük bir roldü, dolayısıyla işin içinde pek para yoktu. Yani gerekçem bu değildi. Teklifi getirdiklerindeyse bana büyük bir karakter kağıdı verdiler. Hepsiyle birden savaşacak olmasına bayıldım. Yenilmezler'den yalnızca teki olsaydı, ve bunu lafın gelişi söylüyorum, muhtemelen bunu söylememem lazım ama söyleyeceğim işte, işi muhtemelen yapmazdım. Öte yandan beni çeken bu adamın tek başına tüm Yenilmezler'e kafa tutmasıydı. İşin bu yönünü beğenmiştim.

Brolin'in yorumları, planın Thanos'un tüm Yenilmezler'e tek başına kafa tutmasının karakter içeriğinde bulunmasının yanı sıra Marvel Stüdyoları'nın başta bu planları hayata geçirip geçirmeyeceğinden emin olmadığını da gösteriyor. Marvel, oyuncuyla yalnızca Galaksi'nin Koruyucuları'ndaki ilk rolde anlaşarak muhtemelen kendilerine Infinity War sagasının hayata geçmemesi durumunda bir çıkış yolu yaratıyordu. Öte yandan, görüldüğü üzere Brolin devam eden rollerde kastta tekrar yer aldı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU