Saadet Partisi, yeni genel merkez binasını buldu: Mülkiyeti tamamen partiye ait olacak

Parti yetkilileri, geçici süreliğine Balgat'taki eğitim merkezini kullanan Saadet Partisi'nin eylül ayında taşınacağını duyurdu

Saadet Partisinin yeni genel merkezi için kullanacağı bina arayışı sonuçlandı. Sözleşmesi imzalanan ve Kazım Karabekir Caddesi'ne yakın bir mevkide bulunan binaya, eylül sonunda taşınılması planlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

4 bin metrekare alana sahip 3 katlı yeni bina için 5 aylık ödeme planı üzerinden sözleşme yapıldığı öğrenildi.

Milli Gazete'ye açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, binanın mülkiyetinin Saadet Partisi'nde olacağını söyledi:

"Bilindiği gibi bir süre önce Balgat'ta bulunan Saadet Partisi Genel Merkez binamızı, camiamızı ve toplumumuzu üzen bir şekilde, haksızca boşaltmak zorunda kaldık. Yapılan değerlendirmeler sonucunda bir bina alımına karar verildi. Bulunan binanın 5 ay içerisinde taksitler halinde ödemesi gerçekleştirilecek ve mülkiyeti tamamen Saadet Partisi'ne geçecek. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz bu sürece partililerimizin ve her kesimden insanımızın omuz vereceğini ümit ediyoruz. Tüm milletimizin gözleri önünde yaşanan bu haksızlığa en güzel cevabı yine milletimizin vereceğini biliyoruz. Şimdiden camiamız ve tüm milletimize hayırlı olsun."

 

Milli gazete, AA

DAHA FAZLA HABER OKU