Liverpool'un Senegalli yıldız futbolcusu Sadio Mane, koronavirüse yakalandı

Liverpool, yıldız oyuncu Sadio Mane'nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı

Sadio Mane / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da Thiago Alcantara'nın ardından yıldız futbolcu Sadio Mane'nin de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı duyuruldu.

Anfield ekibinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Senegalli futbolcunun koronavirüse yakalandığı ve kendini karantinaya aldığı belirtildi.

 

 

Açıklamada, Mane'de Kovid-19 belirtilerinin hafif olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği vurgulanarak gerekli protokollerin uygulanacağı kaydedildi.

Sadio Mane, Liverpool'un perşembe akşamı Arsenal ile oynadığı Lig Kupası karşılaşmasında kadroda yer almamıştı.

"Testim pozitif çıktı ama iyi hissediyorum"

Senegalli futbolcu, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak testinin pozitif çıktığını ancak kendisini iyi hissettiğini belirtti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello I´ve been tested positive but I am feeling good and not showing heavy symptoms. I will begin my quarantine and recovery process immediately Make sure that you stay safe and follow all rules to protect yourself and your loved ones to avoid a second wave of the COVID-19 Virus spreading all over the world I will be back stronger than before! We will get through this together# Salut à tout le monde,J’ai été testé positif au Coronavirus Mais je voudrais vous rassurer que je me sens bien. Je n'ai pas de symptôme sévère. A cet effet, j’ai immédiatement été mis en quarantaine afin de bien récupérer. Pour votre santé et celle de vos proches, continuez à respecter les mesures barrières. Vous participerez à freiner la deuxième vague de contamination et ainsi empêcher la propagation de la Covid 19 dans le monde. Je reviendrai plus fort qu'avant ! Ensemble nous sortirons de cette épreuve !

Sadio Mane (@sadiomaneofficiel)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Paylaşımında karantina sürecine girdiğini belirten yıldız oyuncu, tüm dünyaya yayılan ikinci bir Kovid-19 dalgasından kaçınmak için tüm kurallara uyma çağrısında bulundu.

Öte yandan Liverpool'un yeni transferi Thiago Alcantara da hafta içi Kovid-19'a yakalanmış ve karantina altına alınmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU