Lionel Messi, taraftarlara seslendi: Onları üzdüysem özür dilerim, ne yaptıysam Barcelona’nın daha iyi olması için yaptım

Barcelona'dan ayrılma kararı alan ancak sıkıntılı bir sürecin ardınan takımda kalmaya karar veren Lionel Messi, taraftarlara seslenerek, "Eğer onları üzdüysem özür diliyorum, ne yaptıysam Barcelona'nın daha iyi olması için yaptım" dedi

Lionel Messi / Fotoğraf: AFP

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'dan ayrılacağı gündeme gelen ancak 700 milyon euro serbest kalma maddesi nedeniyle takımda kalma kararı alan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yaşananlar nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Lionel Messi, şu ifadeleri kullandı:

Eğer onları üzdüysem özür diliyorum. Hatalarım olduysa sorumluluğu üstleniyorum. Ne yaptıysam Barcelona’nın daha iyi olması için yaptım.

"Saha içine odaklanacağım"

Bundan sonraki süreçte saha içine odaklanacağını dile getiren Messi, şunları kaydetti:

Yaşanan anlaşmazlıklara artık son vermek istiyorum. Barcelona’nın geleceği için birlik olmamız gerekiyor. Ancak birlik olursak hedeflerimize ulaşabiliriz. 

Ronald Koeman yönetiminde sezona başlayan ve son olarak takımdan Luis Suarez'i gönderen Barcelona, La Liga'daki ilk maçında sahasında Villarreal'i 4-0 mağlup etti.

Katalan ekibi, ligin ikinci karşılaşmasında Emre Mor ve Okay Yokuşlu'nun da formasını giydiği Celta Vigo ile karşılaşacak.

 

Independent Türkçe, Goal

DAHA FAZLA HABER OKU