Marvel ve Disney'in övgüsünü alan TikTok yıldızının yeni videosu viral oldu

Pek çok kişinin beğenisini alan sosyal medya kullanıcısı videosunda BTS'nin yeni şarkısını kullandı

Genç TikTok yıldızı pek çok ünlü ismin ilgisini çekmişti (TikTok/Ekran Görüntüsü/Julian Bass)

Marvel karakterlerinin kılığına girerek çektiği videolar epey beğeni toplayan TikTok yıldızı Julian Bass, yaptığı yeni videoda Black Panther, Static Shock ve Green Lantern olarak geri döndü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni videosunda da görsel efekt becerilerini sergileyen Bass, çizgi roman dünyasının sevilen karakterlerini yorumladı. Kısa süre önce hayatını kaybeden Chadwick Boseman’in canlandırdığı Black Panther karakterinin de yer aldığı video sosyal medyada beğeni topladı.

Bass videosunda ünlü K-Pop grubu BTS’nin ses getiren yeni şarkısı "Dynamite"ı kullandı.

 

@thejulianbass

Fav Heroes 2!! Go be the hero of your own story!! ##FeelingGood ##fyp ##fyp ##edit ##staticshock ##greenlantern ##blackpanther - For Chadwick.

 

Ben-10, Örümcek Adam ve Jedi olduğu bir önceki videosuyla Bass, şaşırtıcı bir beğeni toplayarak pek çok ünlü isimden de destek almıştı. O videoyla birlikte Walt Disney’in başkanı Bob Iger, Marvel filmlerinin yapımcısı Louis D’Esposito gibi isimler TikTok’un ne kadar etkili olabileceğini fark etmişti. 

Comicbook.com'un haberine göre Bass, çektiği videoların gördüğü ilgiye dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Kendi kendime 'Disney beni arasa komik olmaz mıydı' diyordum. Bir miktar gerçeküstüydü. Sonra (Bob Iger’in) paylaşımını görmek olmasını umabileceğim her şeydi. Süper kahramanlara takıntılıydım ve kendime süper güçler vermek istedim. Benim için en büyük şeyin Marvel ve D’Esposito’dan telefon almak olduğunu söyleyebilirim. 'Aman Tanrım, Marvel Studios tam burada telefonda' diyordum.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU