Rehabilitasyon merkezine yatan Britney Spears’dan hayranlarına mesaj

“Merak etmeyin, çok yakında döneceğim”

Olivia Petter - The Independent

Rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alınan ünlü şarkıcı Britney Spears, hayranlarına bir mesaj göndererek “her şeyin yolunda olduğunu” söyledi.

Instagram’da bir video yayımlayan Spears, ailesinin “çok fazla stres ve endişe yaşadığını” belirterek “bu nedenle zamana ihtiyacı olduğunu “ söyledi. Spears, “Merak etmeyin, çok yakında döneceğim” dedi.

 

 

37 yaşındaki Britney Spears Ocak’ta müziğe ara verdiğini açıklamış ve babasının sağlığından endişe duyması nedeniyle Las Vegas’taki gösterisini iptal etmişti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears videonun altına eklediği yazıda sağlığı hakkında “çılgın” dedikodular çıktığını ve ailesinin ve ekibinin ölüm tehditleri aldığını belirtti. Spears, "Kendim için zaman ayırmaya çalışıyorum. Ama olanlar işimi daha zorlaştırıyor" dedi. 

Açıklamasına eski menajeri Sam Lutfi’yi suçlayarak devam eden Spears, Lutfi’nin sahte e-postalar üzerinden ekibiyle iletişime geçmeye çalıştığını belirtti. Lutfi ise suçlamaları reddetti.

Spears, “şu anda kendisi için en iyi olan şeyi yaptığını” söyleyerek şöyle devam etti:

“Şunu bilmiyor olabilirsiniz, ben güçlüyüm ve istediğim şeyi savunurum! Sevginiz ve bağlılığınız muhteşem ama şu an ihtiyacım olan şey hayatın getirdiği tüm zorluklarla baş edebilmem için biraz mahremiyet. Benim için bunu yapabilirseniz minnettar olurum. Sizi seviyorum.”

Britney Spears’ın bu paylaşımı şimdiden 5 buçuk milyondan fazla beğeni ve on binlerce yorum aldı. Yorum yapanlar arasında ünlü şarkıcı Miley Cyrus da bulunuyor. Cyrus, “Seni çok seviyoruz kraliçe” ifadelerini kullandı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU