Netflix'in yeni filmi Enola Holmes, eleştirmen ve izleyicilerden tam not aldı: İşte ilk yorumlar

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un başrolde yer aldığı filmde The Witcher dizisiyle hayranlarının kalbini kazanan Henry Cavill de Sherlock Holmes’ü canlandırıyor

Henry Cavill’in canlandırdığı Sherlock, film uyarlamalarındaki önceki versiyonlarının aksine, çok daha nazik biri olarak tasvir ediliyor (Netflix)

Arthur Conan Doyle’un yarattığı efsanevi dedektif Sherlock Holmes, yalnızca edebiyat dünyasına damga vurmadı. Beyaz perdeye ve televizyona defalarca uyarlanan öyküler, her kuşaktan insan için popülerliğini hala koruyor.

Yalnızca Sherlock Holmes değil, dedektifin aile üyelerinin hikayeleri de yapımcıların ve izleyicilerin ilgisini çekiyor. Netflix’in dün yayımlanan ve ünlü dedektifin kız kardeşini konu alan filmi Enola Holmes, yüzde 91'lik etkileyici bir Rotten Tomatoes puanına ulaştı.

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’un başrolde yer aldığı filmde The Witcher dizisiyle hayranlarının kalbini kazanan Henry Cavill de Sherlock Holmes’ü canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrıca Helena Bonham Carter ve Sam Claflin gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film, internet kullanıcılarından da büyük övgü topladı.

Charles V. Gagan isimli Twitter kullanıcısı, “Millie Bobby Brown. Helana Bonham Carter.  Sherlock Holmes rolünde Henry Cavill. Gizem. Mizah. Dedektifler. Viktorya dönemi. Netflix. Çok iyi” diye yazdı.

Graham Walsh ismini kullanan bir Twitter kullanıcısı da “Gidin ve Netflix’te Enola Jolmes'ü izleyin, çok iyiydi. Millie olağanüstüydü. Ve oyuncu kadrosu kesinlikle müthiş” ifadelerini kullandı.

Ben Craig isimli kullanıcı, “Enola Holmes gerçekten harika” yorumunu yaparken, Reuters editörü Toe Knee de Twitter hesabından şu ifadeleri yayımladı:

Evet, Millie Bobby Brown filmin tek numarası değil. 16 yaşındaki Brown omuzlarında tüm filmi taşıyabiliyor. #enolaholmes, yılın mutlaka izlenmesi gereken Netflix macerası oldu. Kenara çek Sherlock Garip olaylar (Stranger Things dizisine göderme yapılıyor) oluyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU