Kobe Bryant'ın eşi Vanessa, kaza fotoğraflarını sızdıran şerif Villanueva'ya dava açtı

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın eşi Vanessa, kaza fotoğraflarını sızdırdığı gerekçesiyle Los Angeles ilçe şerifi Alex Villanueva'ya dava açtı

Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant, 26 Ocak'ta geçirdikleri helikopter kazasında yanlarındaki 7 kişiyle birlikta yaşamını yitirdi / Fotoğraf: Reuters

Basketbol efsanesi Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, yedi kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının basına sızan fotoğrafları nedeniyle Los Angeles ilçe şerifi Alex Villanueva'ya dava açtı.

Ocak ayındaki kazadan sonra yaşamını yitirenlerin fotoğraflarının paylaşıldığı haberler ortaya çıkmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vanessa Bryant'ın avukatı, ailenin paylaşımlar nedeniyle huzursuz olduğunu belirtirken, mahremiyetin ihlali ve kasıtlı olarak duygusal sıkıntıya neden olma nedeniyle tazminat davası açıldı.

Şerif Alex Villanueva daha önce gazetecilere görüntülerin silinmesini emrettiğini söyledi. Şerif, departmanın olay yeri fotoğraflarını çekmeye ve paylaşmaya karşı bir politikası olduğunu ancak bunun kaza sahneleri için geçerli olmadığını iddia edildi.

Kobe Bryant ve Gianna Bryant, 26 Ocak Pazar günü Mamba Spor Akademisi’ndeki bir basketbol maçına giderken yanlarındaki yedi kişiyle birlikte helikopter kazasında yaşamını yitirmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU