Fatih Terim: Galatasaraylıların gurur duyacağı bir takım meydana geliyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından değerlendirmelerde bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 501. maçından galibiyetle ayrıldı / Fotoğraf: AA

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, deplasmanda konuk olduğu Medipol Başakşehir'i Radamel Falcao ve Younes Belhanda'nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek ligdeki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan ve ekibinin iyi bir maç yönettiğini savunan deneyimli teknik adam, "Bu akşam skordan bağımsız olarak hakem Atilla Karaoğlan ve ekibine tebriklerimi yollamak istiyorum. Maçın iyi geçmesini sağladı. Etki altında kalmadan çok iyi maç yönetti" şeklinde konuştu.

Futbolcularının performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Terim, şu ifadeleri kullandı:

Keşke hepsinden tek tek bahsedebilsem ama zaman yetmez. Bütün oyuncularıma özverileri için teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım yavaş yavaş meydana geliyor. Taraftarlarımız, Galatasaray'ı özledi. Bu güzel oyunu da özledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marcao açıklaması

Fatih Terim, son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan Brezilyalı stoper Marcao'nun geleceğiyle ilgili gelen soruyu ise şöyle yanıtladı:

Galatasaray ekonomisine katkıda bulunacaksa fertlerin hiçbir önemi yok. Benim de bir yardımım olacaksa Galatasaray'a, ben de giderim. Bizim bu tarz oyuncuları alıp, büyük rakamlarla satmayı hedef edinmemiz lazım. Galatasaray'ın başkanı ve yönetimi var. İdari ve ekonomik işlerle onlar ilgilenir. Bunu kulübe bırakmak lazım. Bizim Marcao gibi daha çok oyuncu bulup, daha yüksek rakamlara satmayı hedeflememiz lazım.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU