AK Parti'li Hamza Dağ: 2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak

2002'den beri AK Parti'nin girdiği hiçbir seçimi kaybetmediğini ifade eden Dağ, "Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, öncülüğünde ve tırnak içinde söylüyorum sırtından güç alarak seçimlerde netice aldık" dedi

Fotoğraf: AA

2002'den beri AK Parti'nin girdiği hiçbir seçimi kaybetmediğini ifade eden Dağ, "Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, öncülüğünde ve tırnak içinde söylüyorum sırtından güç alarak seçimlerde netice aldık" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Ayvalık 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşma yaptı.

Yeni tipi koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele Türkiye'nin başarılı işler yaptığını söyleyen Dağ, CHP'yi kastederek, "Kovid-19 süreci başlamadan önce muhalefet şehir hastanelerini hep eleştirirken, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı hep eleştiri noktasında sözler ifade ederken, bugün itibarıyla bu konuda ağzını bile açıp, bir eleştiri ortaya koyamıyor" dedi.

Kovid-19 süreci biter bitmez Ayasofya'yı ibadete açtıklarını belirten Dağ, "Ayasofya'nın ibadete açılması bu ülkenin tarihde çok kritik süreçlerden birisi. Sadece bizim tabanımız değil, bütün milletimizin kahir ekseriyetinin ciddi anlamda destek verdiği bir süreci yaşadık" ifadelerini kullandı.

"2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak" diyen Dağ, şöyle devam etti:

Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, 1989'dan bu yana kendi aday olarak girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi. 2002'den beri girdiğimiz hiçbir seçimi kaybetmedik. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, öncülüğünde ve tırnak içinde söylüyorum sırtından güç alarak seçimlerde netice aldık. Yine onun liderliği bizim için ışık tutucu olacak. 2023 seçimlerinde karşı tarafı sadece siyasi parti ve muhalefet olarak değil topyekun olarak yaptığı mücadelede bize düşen bugüne kadar yaptığımız çalışmaların bir, iki, üç tık üzerinde çalışma yapmaktır. 2023'te sert geçecek seçimde her birimize büyük bir görev ve yük düşüyor. Neticeyi bu şekilde alabiliriz.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU