Saygı Öztürk: Mansur Yavaş müjdeli haberler verecek

“Belediyenin gelirleri azaldı ama Mansur Bey, ‘Ayağını yorganına göre uzatıyor’ ve insanlara dokunarak yol almaya devam ediyor…”

Fotoğraf: AA

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 29 Ekim’de “müjdeli haberler vereceğini” yazdı.

Öztürk, bugünkü köşe yazısında Ankara’da belediyenin yaptığı yatırımları yazdı.

Yavaş’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ihaleleri ertelediğini hatırlatan Sözcü yazarı, şunları söyledi:

 Belediyenin tasarruflarıyla yıllardır ihmal edilen İstasyon Caddesi'nin yüzde 30'luk kısmı tamamlandı. Kalan kısımların da ihalesi yapılacak. 20 yıldır ihmal edilen eski adıyla köy, şimdiki adıyla kırsaldaki mahallerin yaklaşık 800 kilometrelik yolları asfaltlanıyor.

Atatürk döneminde yapılan Çubuk-1 Barajı’nın perişanlıktan kurtarıldığını, açılışının 29 Ekim’de yapılacağını söyleyen Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

Atatürk'ün dinlendiği ev de yenilendi. İşte o gün, Yavaş, yeni projelerinin tanıtımını da yapacak. Müjdeli haberler verecek.

Belediyenin gelirleri azaldı ama Mansur Bey, “Ayağını yorganına göre uzatıyor” ve insanlara dokunarak yol almaya devam ediyor…

 

Sözcü, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU