Sharon Stone: Yönetmen kucağına oturmamı istedi, seyirciler hala göğüslerimi görmeyi umuyor

Ünlü oyuncu, “Temel İçgüdü’yü çektiğimde karanlık tarafımı keşfettim” diye konuştu

Stone kısa bir süre önce koronavirüs salgınıyla ilgili tedbirlere uymayanlara isyan etmişti (AFP)

Town & Country dergisinin ekim sayısının kapağına konuk olan Sharon Stone, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve sinema sektöründe maruz kaldığı cinsel tacizi anlattı.

Daily Mail’in haberine göre Stone, ismini vermediği bir yönetmenle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu:

Yönetmen sahnede yön bulmam için kucağına oturmamı istedi. Ona kucağına oturmayacağımı söyledim. Beni az kalsın karavana geri gönderecekti. İşler böyle işliyor.

Dergide aktarılana göre söz konusu olay, aktrisin “para kazanma kabiliyetinin zirvesinde olduğu” bir dönemde gerçekleşti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stone’un kariyerindeki en çok parayı 2006 yapımı Temel İçgüdü 2 (Basic Instinct 2) filmiyle kazandığı ifade edildi. Ünlü oyuncu bu projeyle 13 milyon dolardan fazla para kazanmıştı.

Temel İçgüdü serisiyle bir erotik film ikonuna dönüşen Stone, “İnsanlar hala göğüslerimi görmek istiyor, 62 yaşındayım!” diye konuştu. Pensilvanyalı oyuncu 1990’lı yıllarda nasıl ün kazandığını ise şöyle açıkladı:

Sanırım insanların gerçekten bir seks sembolüne ihtiyacı vardı.

Demek istediğim, öyle seksi olduğumu hiç düşünmemiştim. Temel İçgüdü’yü çektiğimde karanlık tarafımı keşfettim ve onunla arkadaş oldum. Kendi kendimden korkmamalıydım. Bence insanlar bunu seksi buluyor.

Marilyn Monroe’nun kariyeri boyunca neler hissettiğini çok iyi anladığını söyleyen Stone, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu Marilyn Monroe için çok zor olmuştu. Bus Stop ve The Misfits gibi gerçekten önemli filmler çekti. Ama yine de o şey olmaktan kurtulamadı.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU