Abdurrahim Albayrak'tan taraftarlara transfer mesajı: Elimizden geleni yapıyoruz, onları mahcup etmeyeceğiz

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Neftçi Bakü maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Abdurrahim Albayrak / Fotoğraf: AA

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Neftçi Bakü maçı için Azerbaycan'a gitmeden önce havalimanında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Neftçi Bakü karşılaşmasını değerlendiren Abdurrahim Albayrak, "İki kardeş ülkenin iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. Türkiye'ye turu geçmiş olarak dönmüş olacağız" şeklinde konuştu.

Gaziantep FK karşısında aldıkları galibiyet sonrası takımının performansını değerlendiren Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

Aldığımız yeni oyuncular ve hazır olmayan oyuncularımız var. Falcao, Arda, Taylan çok iyi geliyor. Birçok futbolcumuz iyi başlangıç yaptı. Daha da iyi olacak.

"Omar ile 6-7 ay önce anlaştık"

Transfer yapmadıkları yönünde yapılan eleştirilere de değinen Albayrak, "Mesela Omar ile 6-7 ay önce anlaştık. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek. Çok da iyi oynadı, Allah nazardan korusun" şeklinde görüş belirtti.

Taraftara mesaj: Bize güvensinler

Transfer ettikleri yeni oyuncularının çoğunun henüz kadroya giremediklerini hatırlatan Albayrak, sarı-kırmızılı taraftarlara şöyle seslendi:

Alacağımız isimler olacak. Gelenler de, gidenler de olacak. Geç saatlere kadar çalışıyoruz. Almak kadar satmak da önemli. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray taraftarı bize güvensin, onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz.

Sarı-kırmızılı ekip, şu ana kadar Arda Turan, Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui, Oğulcan Çağlayan, Fatih Öztürk ve Etebo'yu kadrosuna katmıştı.

 

20200916_2_44374884_58166449.jpg

Sarı-kırmızılılar, Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Bakü'ye hareket etti / Fotoğraf: AA

 

Galatasaray, Bakü'ye gitti

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi ile deplasmanda oynayacağı maç için Bakü'ye gitti.

Galatasaray'da 20 kişilik kadroda yeni transferlerden Oghenekaro Etebo'nun yanı sıra Yunus Akgün, Ali Yavuz Kol ile UEFA'ya bildirilen listede olmayan Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir ve Valentine Ozornwafor yer almadı. 

Galatasaray'ın Neftçi maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Arda Turan, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU