The Big Bang Theory: Sheldon’ın Penny’ye Noel hediyesi verdiği sahnede büyük bir hata ortaya çıktı

Pek çok dizisinin yaptığı gibi The Big Bang Theory de Noel’e özel bölümler hazırlamıştı ancak bir sahnedeki hata dizinin hayranlarının tadını kaçırdı

Sheldon'ı canlandıran Jim Parsons kısa süre önce diziden ayrılma gerekçesini açıklamıştı (CBS)

The Big Bang Theory dizisinin sevilen karakteri Sheldon sosyal ilişkilerinde hayli beceriksiz olmasıyla bilinse de dizinin 2. sezonunda çekilen Noel özel bölümü hayranların nihayet biraz da olsa farklı bir Sheldon görmesini sağlamıştı. 

Ne yazık ki dijital yayın platformlarında yeniden yayımlanan dizinin eski bölümlerine geri dönen hayranlardan bazıları klasik bölümün önemli bir sahnesinde tuhaf bir devamlılık hatası fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jim Parsons’ın canlandırdığı Sheldon Cooper ve Kaley Cuoco’nun canlandırdığı Penny karakteri 2. sezonda özel bir Noel anı paylaşır. 

Popüler sitcom’un 2. sezonunda çekilen "The Bath Item Gift Hypothesis" isimli ilk özel tatil bölümünde Sheldon, hediye verme yeteneklerinin Penny’nin cömertliğiyle boy ölçüşemeyeceğinden endişe duyar. 

Sheldon, Howard ve Raj bölümde Penny’e koca bir zula banyo malzemesi alır. Penny hediyeyi aldığında biraz mahcup olsa da hediye işlevini yerine getirmiş gibi görünür. 

 

 

Neyse ki Penny’nin Sheldon’a verdiği hediye de cömertti ve Leonard Nimoy’un kullandığı imzalanmış peçeteyi vermişti.

Sheldon, Penny’ye ender rastlanan bir sevgi gösterir ve peçetenin efsanevi Star Trek yıldızını klonlamak için kullanılabilecek DNA kalıntılarını barındırdığına inandığı için ona sarılır.

 

cbs.jpg
(CBS/Moviemistakes.com)

 

Bu yürek ısıtan Noel sahnesi dizinin en önemli anlarından biriydi ve bölüm şu ana kadar çekilmiş en iyi tatil bölümlerinden biri olarak değerlendiriyor. 

Ancak Penny ve Sheldon’ın cömert hediyeleri hayranların, sahnedeki devamlılık hatasını fark etmelerini önlemeye yetmedi. 

Express'in haberine göre hayranlardan biri Leonard ve Sheldon’ın dairesindeki hediyelerde bir tuhaflık sezdi. Sheldon, Penny için aldığı hediyelerle çıkageldiğinde onları yere ve koltuğun üzerine saçarak bırakır. Ancak sahnedeki iki kare arasında hediye sepetlerin değiştiği görülür. 

Her ne kadar üzerinden uzun bir süre geçmiş olsa da dizinin eski bölümlerini yeniden ziyaret eden hayranlar kafa karıştırıcı hatalarla karşılaşabiliyor. Keskin bakışlara sahip izleyiciler belki daha fazlasıyla da karşılaşabilir. 

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU