Nihat Hatipoğlu'ndan koronavirüs paylaşımı

Koronavirüse yakalanan ve sağlığına kavuşan Hatipoğlu, sosyal medya hesabında, "Hastalığın nerede olduğunu bilemiyorsunuz. Tedbiri unutmayalım. Duayı da ihmal etmeyelim. Rabbim hepimizi korusun" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Rektörü ve televizyon programcısı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, koronavirüs salgınıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hatipoğlu paylaşımında,"Dostlar. Sağlıkçılarımız olağanüstü bir efor ve fedakarlıkla çalışıyorlar.Bizler de, kurallara uyarak kendimize, ailemize ve onlara yardım edelim. Hastalığın nerede olduğunu bilemiyorsunuz. Tedbiri unutmayalım. Duayı da ihmal etmeyelim. Rabbim hepimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanmıştı

Geçen ay hastalığa yakalanan Hatipoğlu, hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hatipoğlu, hastalığına sevinen bir grup olduğunu söyleyerek şunları kaydetmişti:

Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU