Marvel'ın Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ın yanlışlıkla cinsel organ fotoğrafı paylaşması sosyal medyayı karıştırdı

Chris Evans görünüşe göre sosyal medya hesabında yanlışlıkla çıplak fotoğraflar paylaştı

Evans kısa süre önce Marvel Sinematik Evreni'nde Örümcek Adamı canlandırmayı çok istediğini açıklamıştı (AFP)

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakteri Kaptan Amerika rolündeki performansıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Chris Evans, Cumartesi Instagram hesabında görünüşe göre çıplak fotoğraflarını yanlışlıkla paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

PageSix'in haberine göre 39 yaşındaki Hollywood yıldızı "Heads Up" oyunu oynarken 5,7 milyon takipçisiyle bir video paylaştı ve daha sonra video, içinde cinsel organ fotoğrafı da olan bir dizi dosyayı ortaya çıkardı. 

Evans videoyu hızla silse de çok geçti ve pek çok Twitter kullanıcısı aldıkları ekran görüntüleriyle ünlü oyuncunun talihsizliğine dair çeşitli paylaşımlar yaparak videoyu sosyal medyada gündem haline getirdi.

 

 

Daily Mail'in haberine göre sosyal medya kullanıcılarından biri, "Chris Evans internetin tepkisini gördü, bunu daha fazla yapmalıyız" diyerek oyuncuyu tiye aldı. 

 

 

Twitter kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu Evans’la dalga geçen paylaşımlar yapsa da bir kısmı da bunun doğru olmadığını düşündüğünü belirtti. 

 

 

Oyuncunun hayranlarından biri, ekran görüntülerinin paylaşılmaması gerektiğini çünkü Evans’ın onayını almadıklarını söyledi. Paylaşımların yanlış olduğunu düşünen bir diğer kullanıcıysa, bu paylaşımların Chris Evans’ın mahremiyetini ihlal ettiğini düşündüğünü belirtti. 

 

 

Ünlü aktör yanlışlıkla da olsa kısa süre içinde akıllardan silinmeyecek bir tartışmayı alevlendirmiş gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, PageSix, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU