Konyaspor'dan Bülent Korkmaz açıklaması: Cikalleshi transferinde kendisine bilgilendirme yapılmıştır, böyle bir ayrılık etik değil

Konyaspor, "kendisinden habersiz ve onaysız transfer yapıldığı" gerekçesiyle istifa eden teknik direktör Bülent Korkmaz'ın Sokol Cikalleshi transferinde bilgisi olduğunu ve maçların başlamasına kısa süre kala istifa etmesinin etik olmadığını belirtti

Bülent Korkmaz / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekibi Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz'ın takımdaki görevinden ayrılmasına ilişkin yaşanan süreçle ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Bülent Korkmaz ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı kaydedildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Korkmaz'ın talebi doğrultusunda bir görüşme gerçekleştiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Mevcut durumla ilgili bir takım konuları öne sürerek, çalışmak istemediğini beyan etmiştir. Kendi isteği ve tasarrufu doğrultusunda tek taraflı aldığı bu karara yönetimimiz saygı duymakla birlikte, teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'dan pazartesi gününe kadar süre talep edilmiştir. Hal böyleyken, taraflar arasındaki bu görüşmenin basında yer almasının ardından, detaylar görüşülmüş ve sözleşme feshedilmiştir.

 

 

Açıklamada, "kendisinden habersiz forvet transferi yapıldığı" şeklindeki gerekçelerle ilgili ise şöyle denildi:

Hocamızın veda açıklamasında da ifade ettiği gibi İbrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirbağ transferleri teknik heyetimizle istişare edilerek yapılmıştır. Sokol Cikalleshi transferinde de kendisine bilgilendirme yapılmıştır. Bu konudaki takdir ve değerlendirme kamuoyunundur. İlk maçımız için sahaya çıkmamıza bir hafta kala böyle bir ayrılığı etik bulmadığımızın bilinmesini isteriz. Teknik direktör Bülent Korkmaz ve ekibine takımımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Geçen şubat ayında Konyaspor'da göreve başlayan Bülent Korkmaz, "kendisinden habersiz forvet transferi yapıldığı" iddiasını gerekçe göstererk görevinden istifa etmişti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kamuoyunun dikkatine.

Bülent Korkmaz (@cbulentkorkmaz)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Korkmaz yönetiminde 13 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip, 4'er galibiyet ve beraberlik elde ederken, 5 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atan Konyaspor, kalesinde 25 gol gördü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU