Rizespor Teknik Direktörü Tomas: Uzun yıllar Türkiye'deyim böyle penaltı görmedim

Fenerbahçe mağlubiyetini yorumlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, penaltı pozisyonuyla ilgili, "Ben de izledim. Böyle penaltı yok" dedi

Stjepan Tomas / Fotoğraf: AA

Süper Lig'de 2020-21 sezonunun açılış maçında Fenerbahçe'ye, sahasında 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Stjepan Tomas, hakem hatalarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını, oyun olarak kontrolü kendilerinde tuttuklarını ve az hata yaparak öne geçtiklerini belirten Tomas, şöyle konuştu:

Maalesef 2-0 yapsak maçı koparabilirdik. Direkten dışarı giden top ile maç döndü ve skor 1-1 oldu. Ardından 2-1 penaltı ile kaybettik. En az bir puanı hak ettik ama hakem hataları bizi üzdü. Çok çalışıyoruz ama böyle hatalar olmamalı. İnşallah ileride olmaz. Toparlayacağız, daha ligin başı. Yeni transferlerle bu sene çok farklı olacak.

Maçta sonra tartışmalara neden olan ve Rizespor cephesinin de sert tepki gösterdiği penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Tomas, şu ifadeleri kullandı:

Uzun yıllar Türkiye'deyim böyle penaltı görmedim. Ben de izledim. Böyle penaltı yok.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU