Sergen Yalçın, "genç oyuncu" eleştirilerine yanıt verdi: 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldığımda 'Gençlerle oynuyorsun, helal olsun' diyecek misiniz?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, genç oyunculara şans vermediği yönündeki eleştirileri yanıtladı

Sergen Yalçın / Fotoğraf: @Besiktas

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu görevine getirilen Mehmet Ekşi'nin imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ta yeni bir dönemin başladığını dile getiren Yalçın, "Mehmet Hoca çok iyi işler yapacak. Ben de geldiğimde gençleri oynattım ve fitili ateşledim, Mehmet Hoca da inşallah devamını getirir. 11'e yakın 21 yaş civarında oyuncumuz var" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta genç oyunculara şans vermediği yönündeki eleştirilere cevap veren Yalçın, şöyle konuştu:

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Haftalarca 19 yaşındaki çocukları oynatan başka bir hoca var mı? A Takım'da alt yapıdan 6-7 futbolcumuz. 'Genç oyunculara önem vermiyor' diye hala eleştiriliyorum. Bunlar benim için üzücü. 

Geçen sezon uzun süre 19 yaşındaki futbolcuları oynattığını söyleyen Sergen Yalçın, "Bunu yapan başka bir hoca var mı?" diyerek, şöyle konuştu:

Gençlerle oynarım ama 6. hafta 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldığımda bana ne diyeceksiniz? 'Sen gençlerle oynuyorsun, helal olsun?' diyecek misiniz? Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Takımın kadrosunu biliyor musunuz? Bizde zaten şu an fazla genç var.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU