Antalya'da koronavirüs tedavisi gören Muhittin Böcek yoğun bakıma kaldırıldı, eski Başkan Türel’in paylaşımı tepki topladı

Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kritik 24 saatin aşılmasının beklendiği kaydedildi

Fotoğraf: Twitter

Koronavirüs tedavisi gören Muhittin Böcek yoğun bakıma kaldırıldı, eski Başkan Türel’in paylaşımı tepki çekti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kovid-19 nedeniyle yatırıldığı özel hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kritik 24 saatin aşılmasının beklendiği kaydedildi.

Türel'in paylaşımı tepki çekti

Kentte önceki dönem belediye başkanlığı yapan Menderes Türel’in paylaşımı ise tepki çekti.

Türel, Böcek’in tedavisi sürdüğü sırada, kendisinden önceki dönem ile başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri karşılaştıran bir tweet paylaştı.

Türel’in bu paylaşımına altına sosyal medya kullanıcıları Böcek’in tedavi gördüğü hatırlattı ve tepki gösterdi.

Türel'den açıklama

Türel paylaşımının ardından bir açıklama yaparak, "Kimse Muhittin Böcek'in sağlık sorunları üzerinden siyaset yapmasın" dedi. 

Bu yaklaşımın Böcek'e yapılan en büyük haksızlık olduğunu ifade eden Türel, "Sosyal medyada Sn. Böcek ile hiç ilgisi olmayan eski ve yeni fotoğrafların gündem olduğu bir kampanyada Antalya’yı hatırlatmayı çarpıtmak, hizmet üretemeyen siyasi sapkınların marifetidir" görüşünü savundu.

Türel şöyle devam etti:

Muhittin Böcek'e ilk geçmiş olsun temennisinde bulunan bir kişi olarak bir kez daha kendisine Allah'tan şifa diliyorum. Böcek’in sağlık sorunlarını siyasete alet edenleri de sağduyuya davet ediyorum.

17 Ağustos’ta koronavirüse yakalandı

17 Ağustos'ta koronavirüse yakalandığını açıklayan Böcek, 21 Ağustos'ta hastaneden fotoğrafını paylaşmıştı. 

Böcek, Twitter paylaşımında "Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum. Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU