Enola Holmes iddiası: Netflix, devam filminin çalışmalarına çoktan başladı

Enola Holmes, eleştirmenlerden olumlu tepkiler almasıyla beklentileri yükseltti

Stranger Things dizisindeki Eleven rolüyle beğeni toplayan Millie Bobby Brown, Enola Holmes rolüyle de eleştirmenlerin beğenisini topladı (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix’in orijinal yapımı olan ve 23 Eylül’de yayımlanacak Enola Holmes’ün devam filminin çalışmalarının çoktan başladığı aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre, Netflix Enola Holmes’ün eleştirmenlerden olumlu tepkiler almasının ardından gizem, macera ve dedektiflik türlerindeki filmin daha sonraki yapımlar açısından maden olduğunu düşünüyor. 

Henry Cavill’in Sherlock Holmes’ü canlandıracağı ve Millie Bobby Brown’ın Sherlock’un kız kardeşi Enola’yı canlandıracağı Enola Holmes, halihazırda Rotten Tomatoes’ta yüzde 88’lik bir puana sahip ve görünüşe göre Millie Bobby Brown’ın bu başarıda etkisi epey yüksek. 

Nancy Springer’ın kitaplarından uyarlanan film kısa bir süre daha merak edenleri bekletecek olsa da filme dair eleştiriler yayımlanmaya başladı ve eleştirmenlerin çoğu Enola Holmes’ün iyi bir filmin sahip olması gereken özellikleri taşıdığı konusunda hemfikir görünüyor. 

Filmin bütçesinin çok daha masraflı yapımlara kıyasla makul olması açısından, filmin devamına yönelik çalışmaların Netflix açısından epey mantıklı olduğu belirtiliyor. 

 

 

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Henry Cavill ve Millie Bobby Brown’ın yanı sıra Helena Bonham Carter ve Sam Claflin de yer alıyor. 

Yayın platformunun en çok izlenen 10 orjinal içeriğinden 4’ü Mart’tan bu yana sırayla yayımlandı ve Extraction, Da 5 Bloods, The Old Guard ve Project Power da hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. 

Netflix’in yakında yayımlanacak ve merakla beklenen yapımları arasında Aaron Sorkin’in The Trial of the Chicago 7’i ve David Fincher’ın Mank’ı da bulunuyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU